Instacash-ról mi a véleményetek?
Őszintén nem tudom melyik kategóriába illene ez a kérdés, de inkább itt teszem fel.
Amit szeretnék: részletre vásárolni a notebook.hu-n, de nekem gyanús ez a "oszd meg velünk a számlakivonatod" dolog (vagy én értem félre és pl csak 1 hónap másolatát akarják ahol látszik, hogy mennyi fizut kapok?)
Az instacash leírás alapján banktól független 0% thm semmi költség, 4 havi részletre el lehet hozni "bármit"
(Szintén fura, hogy nem tudom, hogy nekik mi éri meg ebben, de lehet csak paranoid vagyok)
Köszi a válaszokat!
Teljesen legit szolgáltatásnak tűnik.
Elég egyértelmű, mi éri meg nekik ebben. A cég leszerződik az Instacash-sel, ezáltal a webáruháznak növekszik a forgalma, ugyanis az átlag emberek többet költenek, ha nem kell azonnal kifizetni mindent, hanem 4 hónapra el tudják húzni a termék kifizetését.
Használtam már én is. a Homelux oldalán rendeltem konyhabútort, s így ezen keresztül 4 részletben tudom kifizetni. Bekell lépni az internet fiokba, s onnan letölti az utolso 3 számlakivonatot, s ez alapján elbirálják, hogy megkapod e a részletfizetést.
S utána mikor kifizeted az első részletet, utána a következő részleteket automatikusan vonja majd még ki nincs fizetve az összes részlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!