Revolut kártyával tudok Szerbiában fizetni?
Figyelt kérdés
Szerb Dollár ott a pénznem azt hiszem. Ha forint alapon van pénz a Revolut számlámon, azt magától átváltja a Revolut amikor fizetek a kártyával, vagy előtte át kell váltanom szerb dollárba a pénzt?okt. 16. 18:02
1/8 anonim válasza:
Szerb Dìnár* de igen àtvàltja magàtól vagy napközben tudsz vàltani viszonylag kedvezően
3/8 Misike21 válasza:
Igen tudsz én mikor ott nyaraltunk létrehoztam egy dínáros alszámlát .
Egész jól váltott is és az automatánál tudtam kivenni pénzt is vele .
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van Wise kártyám is egyébként, de ott nem találtam olyan opciót, hogy lehetne szerb dínár-os alszámlát létrehozni, pedig 40 fajta valutát kezel a Wise, de ez nincs közte. Ettől még lehetne fizetni Wise-al is?
okt. 17. 07:20
5/8 anonim válasza:
A revo-nàl is ugy van h vàltás és akkor nyìlik a szàmla
7/8 sa Dale Cooper válasza:
Amúgy a dínár (tízet tartalmazó) az nem dollár.
A dollár a tallérból jön, ami pedig egy konkrét, valamikor népszerű és igen ismert pénz nyersanyagául szolgáló ezüst forráshelyének nevéből ered. A bánya egy völgyről kapta a nevét ami németül Tal, a völgyi pedig a thaler. Az innen származó ezüstből vert pénz neve lett a v.milyen thaler, alias tallér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!