Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Személyi kölcsönnél van olyan...

Személyi kölcsönnél van olyan bank ahol nem kérik a bankártyát? Mármint pld a férjemmel hitelt szeretnénk fel venni és ő nem kártyára kapja a fizetést hanem borítékban tudtok olyan bankot ahol nem kérik?

Figyelt kérdés

okt. 15. 23:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12%

"Én erre nem lennék büszke... 😂"

Mire? Hogy nem hagyom el a fizetésem?

Vagy arra, hogy nem tartottam el feleslegesen éveken keresztül még egy bankot is a gyerekeim mellett?

Most csak azért van bankszámlám, mert a munkáltató oda utalja a fizetésem, cserébe hozzájárul évi 12 ezer forinttal a bankszámlám fenntartásához.

"merre szokott járni a férjed?"

Munkába meg haza. Kocsival. Majd időnként a Magyar Államkincstárhoz is elmegy, hogy befektesse azt a rengeteg fizetését. Ebben a hónapban is fog menni, mert a 22 milliós befektetése pont lejár.

Van még kérdés?

okt. 17. 06:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiába kértünk ki a főnöktől jövedelem igazolás egyszerűen nem képesek sehol ki adni hitelt mert mindenhol bankártyát kérnek amiből vonni tudják havonta az összeget én már kicsit össze zavarodtam 😅tudna valaki mondani olyan bankot ahol elég csak a jövedelem igazolást be mutatni?
okt. 17. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Bankártya még mindig nem létezik.
okt. 17. 20:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Provident otthoni szolgáltatás... :D

De sokkal jobban jársz, ha nyitsz egy banlszámlát (nem kell hozzá bankkártyát igényelni) és befizeted rá a törlesztőrészletet.

okt. 17. 20:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Pedig biztos van olyan bank, ahol nem kérik a hitelhez azt, hogy feltétlenül legyen bankszámlád.

Én nem tudom, hogy melyik bank az, mert nem szoktam hitelt felvenni.

okt. 18. 04:54
 16/17 anonim ***** válasza:

3-as, ez bizony nagy tévedés. A legtöbb bankban a KP-s jövedelem kizáró ok hiteligénylésnél, főleg személyi kölcsönnél, mivel ott csak a bér a fedezet a hitelre, tehát a banknak nincs elég biztosítéka, mint pl. egy jelzáloghitelnél.

Ilyen esetben nagyon nem mindegy, milyen a munkáltató, miért KP-s a bér, mióta dolgozik a hiteligénylő a jelenlegi munkahelyén, mennyi a jövedelem, mennyi a hiteligény?

okt. 18. 06:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 🥰
okt. 19. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!