Személyi kölcsönnél van olyan bank ahol nem kérik a bankártyát? Mármint pld a férjemmel hitelt szeretnénk fel venni és ő nem kártyára kapja a fizetést hanem borítékban tudtok olyan bankot ahol nem kérik?
"Én erre nem lennék büszke... 😂"
Mire? Hogy nem hagyom el a fizetésem?
Vagy arra, hogy nem tartottam el feleslegesen éveken keresztül még egy bankot is a gyerekeim mellett?
Most csak azért van bankszámlám, mert a munkáltató oda utalja a fizetésem, cserébe hozzájárul évi 12 ezer forinttal a bankszámlám fenntartásához.
"merre szokott járni a férjed?"
Munkába meg haza. Kocsival. Majd időnként a Magyar Államkincstárhoz is elmegy, hogy befektesse azt a rengeteg fizetését. Ebben a hónapban is fog menni, mert a 22 milliós befektetése pont lejár.
Van még kérdés?
Provident otthoni szolgáltatás... :D
De sokkal jobban jársz, ha nyitsz egy banlszámlát (nem kell hozzá bankkártyát igényelni) és befizeted rá a törlesztőrészletet.
Pedig biztos van olyan bank, ahol nem kérik a hitelhez azt, hogy feltétlenül legyen bankszámlád.
Én nem tudom, hogy melyik bank az, mert nem szoktam hitelt felvenni.
3-as, ez bizony nagy tévedés. A legtöbb bankban a KP-s jövedelem kizáró ok hiteligénylésnél, főleg személyi kölcsönnél, mivel ott csak a bér a fedezet a hitelre, tehát a banknak nincs elég biztosítéka, mint pl. egy jelzáloghitelnél.
Ilyen esetben nagyon nem mindegy, milyen a munkáltató, miért KP-s a bér, mióta dolgozik a hiteligénylő a jelenlegi munkahelyén, mennyi a jövedelem, mennyi a hiteligény?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!