Diákhitel számlához ajándék 41000Ft a Gránitnál? Ez, hogy is működik? 19/L
Tájékoztatóban az áll, hogy számlanyitás után 41000Ft ajándékot kap az ügyfél. Nos, én nem hiszem, hogy ingyen, csak úgy, osztogatnak pénzt, pláne nem a bankok..
Legtöbb bank valami kikötéshez köti, például X ezer forint vásárlás, vagy bejövő jövedelem stb.
Megnéztem, itt nincs. Tegnap kötöttem meg, a diákhitelem még nem érkezett meg, viszont a fent említett pénzösszeg sem.
Őszintén, nem vagyok nagyon rászorulva, bőven elég a diákhitel, de valaki tudna tájékoztatást adni, hogy ez, mégis, hogy működik?
Matematika tanárnak készülök, nem pénzügyi szakon... 😂
Vannak apróbetűs részek, amik el vannak dugva a kondíciós lista legmélyébe.
Jól látod, a bank nem osztogat csak úgy pénzt. Abbólnad vissza neked valamennyit, amit rajtad keresett / fog keresni a "hűségidő" alatt.
"Legtöbb bank valami kikötéshez köti, például X ezer forint vásárlás, vagy bejövő jövedelem stb. Megnéztem, itt nincs."
Itt van a kondíciós hirdetmény:
A (44)-es pontban szerepelnek a feltételek. Személyre vonatkozóak, nincs kötelező beutalás vagy egyéb. Viszont azt el tudom képzelni, hogy akkor jön majd a 41 ezer, ha megérkezik az első diákhitel beutalás. Különben bárki mondhatná, hogy ő diákhiteles.
A hirdetményben a számla költségei is megtalálhatók.
"Nos, én nem hiszem, hogy ingyen, csak úgy, osztogatnak pénzt, pláne nem a bankok."
A bankok számára, ha új ügyfeleket akarnak szerezni, az egyik lehetőség a reklám. Percenként milliókat fizetnek egy TV-nek és a találati arány 1:1000, 1:10000, ... Vagy adnak pár 10 ezer induló pénzt 1:1 találati aránnyal. Ezért éri meg nekik ingyen pénzt fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!