A Cetelem "szabad felhasználású" hitelét csak bizonyos célokra lehet igényelni (pl. ajándék, utazás, tanulmányok). Hiteligényléskor milyen mélységig kérdeznek a felhasználás céljáról?
Figyelt kérdés
Sosem igényeltem hitelt, most szeretnék, de teljes mértékben egyik kategóriának sem felelek meg, ami választható a hiteligénylési folyamatban. Ha megjelölöm valamelyik kategóriát, fognak mélyebben kérdezni arról, hogy pontosan mire, mikor, mennyit fogok elkölteni? Van egy mélyebb interjú ilyenkor, vagy egyszerűen bejelölik, hogy például családi eseményre igényeltem az összeget, és nem kérdeznek többet?2022. aug. 16. 17:50
2/8 anonim válasza:
A szabad felhasználású azt jelenti, hogy arra költöd, amire akarod. Indokolnod sem kell, nem fogják megkérdezni sem előre, sem utólag.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is ezt gondolnám, viszont a Cetelem kimondottan megkérdezi, hogy mire igénylem a hiteligénylési folyamat elején, és csak egy maréknyi választási lehetőséget ad, amiből muszáj választani. Ilyenkor mi a helyzet? Fognak bővebben kérdezni a felhasználásról, vagy megjelölhetek bármit, és biztosan nem kell pontosan kifejtenem?
2022. aug. 16. 18:14
4/8 anonim válasza:
Akkor jelölj meg azok közül vmit.
5/8 manly válasza:
A cetelem veszélyes játék. Én már egyszer bekaptam a horgot, alig bírtam kimászni belőle.Folyton emelték a kamatot egyoldalúan.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a figyelmeztetést. Fix kamatozású hitelnél nem tehetik ezt meg, de nem ők az elsődleges választásom már.
2022. aug. 23. 11:33
7/8 manly válasza:
Én úgy tudtam kimászni a cetelemből, h. takarékbanktól vettem fel pénzt, azt átutaltam a cetelemnek, a takarék pedig fix volt, tudtam mire számítsak.
8/8 anonim válasza:
Nagy butasagok hangoznak itt el. A nyilatkozat, hogy mire koltenéd a hitelt egy törvényi előírás. Terrorizmus és penzmosas elleni törvény. Ennyi. Másrészt 25 év alatt soha nem volt változó kamat. Végig fix. Jelenleg a bankok nem mernek bevallalni végig fix kölcsönt a Cetelem bevallal. Úgyhogy ez a vigyázz mert besetaltam duma csak közösség elleni izgatás. 8 éve hitelekkel foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!