Lehetséges, hogy a családból valaki levette az összes pénzt a számlámról, meddig őrzik a bankok a kamera felvételeket?
Figyelt kérdés
Édesanyám a kártyáját a páromnak adta oda. 2 millió körült volt rajta. Május hónapban történtek a pénzfelvételek,ugyan annál az atm-nél. Ma voltunk bankban és kaptuk ki a bankszámlakivonatokat és kb minden nap százezreket vettek le május hónapban. Rendőrségen érdemes feljelentést tenni? Párom nyilván tagad, de más nem fér a kártyához. Telefonon azt a tajekoztatast kaptam, hogy 60 napig őrzik a felvételeket. Ha ez igaz, semmit sem tehetünk?szept. 19. 18:20
51/53 anonim válasza:
Igazad van, hallgattassék meg a másik fél is, de:
Miért a barátja intézi a pénz sorsát?
Nem ő a számlatulajdonos, még akkor se ha netalán intézkedni tud.
Minden információ ezzel kapcsolatban tőle származik
És: hogy egy nagyobb összeget átcsoportosítottak, de meginditjak a kifizetést. Nahát vártuk ugye annak a kifizetését, csak teltek a hetek és semmi. Újabb telefon a párom részéről időpont foglalás több is, amik meghiúsultak, ezeket a hívásokat anyu is hallotta.
Banknál? Átcsoportosítottak? Nem vagyok bankos, de mit kell egy magánszámlánál átcsoportosítani?
Több meghiúsult időpontfoglalás?
Az előző kettő is időhúzás...
Én is meghallgatnám a másik felet, de azt hiszem szemtől szembe ő lenne a néma levente..,.
52/53 anonim válasza:
Nem mondom, hogy mindenképp a srác a tettes, de abból, amik itt ehlhangzottak erősen gyanús.
53/53 anonim válasza:
Derüljön ki az Igazság!
És hajrá fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!