Lehetséges, hogy a családból valaki levette az összes pénzt a számlámról, meddig őrzik a bankok a kamera felvételeket?
odaadtatok egy kártyát pinkódostul egy szerencsejátékfüggőnek?
oké
Én elhiszem, hogy Te nem akarod elhinni, hogy ő volt, de tényszerűen semmi nem mond ellent.
Kártya megvan, használni csak az tudja, aki ismeri a PIN kódot.
Édesanyád meg nem nézte mindennap, ott van-e éppen.
Igaz, úgy emlékszik, hogy annyiszor nem adta oda, de öt hónap után?
Felmerül a kérdés: hozzá juthat-e valaki, hogy nem tud róla, akár egy órára.
Mint írod, egy napra több felvétel is jut.
Szerintem nem deríthető ki az igazság, talán a tippmix(?) adatok mondanának valamit.
"menjek be a helyi lottózokhoz, hogy nézzék meg"
Gondolod, hogy ilyen létezik egy anonim játékban?
Gondolod, hogy neked adnak felvilágosítást más tevékenységéről?
Szóval a bankkal a telefonon történt a komunikáció és párod intézte.
A vonal túlsó végén ki lehetett? Volt ott valaki?
Mert a bank telefonon ritkán ad ki információt.
Azt is csak annak, aki a számlatulajdonos és hitelt érdemlően tudja igazolni a jogosságot.
Akkor se biztos, hogy megteszi telefonon.
Hogyan igazolta magát a párod?
Piszkosul kezd félrecsúszni a történet.
Eddig se, de ezek után semmi se igaz a történetből, szerintem...
Bár ne lenne igaz a fele sem.
Nyilván milyen jó poén nem, kis vita inditó itt gykn. Zárjuk le, hogy hülyék voltunk, valószínűleg jól átb*sztak, hétfőn még azért ezt a kamu sztorit a rendőrségen is előadjuk, hátha nekik is tetszik majd.
Bankok számla tulajdonos jelenlétében és adatai igazolasával simán kiadnak bármit szinte telefonon is.
Bárki próbálja meg felhivni őket más nevében, hogy ebben és abban az ügyben szeretnék érdeklődni, de nem enyém a számla viszont itt van mellettem és minden kérdésre válaszolni tud, ami felé irányul..
Enis a srácnak szurkolok, mert a sok ügyefogyott bármit rá nyom bárkire! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!