Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehetséges, hogy a családból...

Lehetséges, hogy a családból valaki levette az összes pénzt a számlámról, meddig őrzik a bankok a kamera felvételeket?

Figyelt kérdés
Édesanyám a kártyáját a páromnak adta oda. 2 millió körült volt rajta. Május hónapban történtek a pénzfelvételek,ugyan annál az atm-nél. Ma voltunk bankban és kaptuk ki a bankszámlakivonatokat és kb minden nap százezreket vettek le május hónapban. Rendőrségen érdemes feljelentést tenni? Párom nyilván tagad, de más nem fér a kártyához. Telefonon azt a tajekoztatast kaptam, hogy 60 napig őrzik a felvételeket. Ha ez igaz, semmit sem tehetünk?

szept. 19. 18:20
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
0%

odaadtatok egy kártyát pinkódostul egy szerencsejátékfüggőnek?

oké

szept. 21. 18:37
 42/53 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy Te nem akarod elhinni, hogy ő volt, de tényszerűen semmi nem mond ellent.

Kártya megvan, használni csak az tudja, aki ismeri a PIN kódot.

Édesanyád meg nem nézte mindennap, ott van-e éppen.

Igaz, úgy emlékszik, hogy annyiszor nem adta oda, de öt hónap után?

Felmerül a kérdés: hozzá juthat-e valaki, hogy nem tud róla, akár egy órára.

Mint írod, egy napra több felvétel is jut.

Szerintem nem deríthető ki az igazság, talán a tippmix(?) adatok mondanának valamit.

szept. 21. 19:24
 43/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mikor tünt fel, akkor telefonáltak a banknak, elvileg ezt is párom intézte ott általános felvilágosításként tájékoztatták, hogy egy nagyobb összeget átcsoportosítottak, de meginditjak a kifizetést. Nahát vártuk ugye annak a kifizetését, csak teltek a hetek és semmi. Újabb telefon a párom részéről időpont foglalás több is, amik meghiúsultak, ezeket a hívásokat anyu is hallotta. A tipmixre reagálva pedig, menjek be a helyi lottózokhoz, hogy nézzék meg ezeken a napokon milyen összeggel játszott?
szept. 21. 19:33
 44/53 anonim ***** válasza:

"menjek be a helyi lottózokhoz, hogy nézzék meg"

Gondolod, hogy ilyen létezik egy anonim játékban?

Gondolod, hogy neked adnak felvilágosítást más tevékenységéről?

szept. 21. 19:38
 45/53 anonim ***** válasza:
0%
Lol egy jatekfuggo, tagadja hogy eljatszodta :))) te meg elhiszed. Le lehet zarni ezt a temat, hülye vagy te is anyad is. A parod kihasznalt titeket, nem tudom hogy szeretheted meg, de sok boldogsagot nektek
szept. 21. 20:06
 46/53 anonim ***** válasza:

Szóval a bankkal a telefonon történt a komunikáció és párod intézte.

A vonal túlsó végén ki lehetett? Volt ott valaki?

Mert a bank telefonon ritkán ad ki információt.

Azt is csak annak, aki a számlatulajdonos és hitelt érdemlően tudja igazolni a jogosságot.

Akkor se biztos, hogy megteszi telefonon.

Hogyan igazolta magát a párod?

Piszkosul kezd félrecsúszni a történet.

Eddig se, de ezek után semmi se igaz a történetből, szerintem...

szept. 21. 20:38
 47/53 A kérdező kommentje:

Bár ne lenne igaz a fele sem.

Nyilván milyen jó poén nem, kis vita inditó itt gykn. Zárjuk le, hogy hülyék voltunk, valószínűleg jól átb*sztak, hétfőn még azért ezt a kamu sztorit a rendőrségen is előadjuk, hátha nekik is tetszik majd.

szept. 21. 22:56
 48/53 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg azon rugózik itt sok ember hogy hányszor meg hogyan vitte el a kártyát? Egy alkalom elég arra hogy digitalizálja a telefonba és kész. NFC-s automatánál már akár a saját telefonját is használhatta. Bár annak meg nyoma van. Jó hülye ha így tett.
szept. 21. 23:27
 49/53 A kérdező kommentje:
Mi voltunk itt a legnagyobb hülyék.. tanulopenz, oda a megtakarításunk és a párom is.
szept. 21. 23:38
 50/53 anonim ***** válasza:
0%

Bankok számla tulajdonos jelenlétében és adatai igazolasával simán kiadnak bármit szinte telefonon is.

Bárki próbálja meg felhivni őket más nevében, hogy ebben és abban az ügyben szeretnék érdeklődni, de nem enyém a számla viszont itt van mellettem és minden kérdésre válaszolni tud, ami felé irányul..

Enis a srácnak szurkolok, mert a sok ügyefogyott bármit rá nyom bárkire! :D

szept. 22. 00:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!