Elutaltam a pénzt ( állítólag) nem kapták meg ki a hibás , kérhetik jogosan a pótdíjat?
Június végèn megbüntettek parkolásért, nem volt jegy.
Ez hónap vége volt.
Júliusban az első napokban elutaltam.
Le is vette tőlem a pénzt.
Majd a napokban jön a levél, hogy nem lett befizetve, most 3000ft helyett 11 000ft
Kértem bankszámlakivonatot. Rajta az utalás, nincs elírva semmi.
Ki a hibás. Újra el kell utalnom?
Ma megyek majd be a parkolási retkekhez nem fogom befizetni újra.
A kivonaton 15-e van. Nyilván az az értéknap, mert 13-a szombat volt.
A fogadó felet nem érdekli, hogy te mikor utaltál, az érdekli, hogy mikor kapja meg a pénzt. Az pedig jelen esetben 15-e, ami nincs 15 napon belül, ezért kaptad a büntetést. Ezen nincs mit reklamálni, nem fogják elengedni.
Egyáltalán, ki az aki 2024-ben TELEFONON ügyintézővel indít utalást?!
Fizesd be, spórold meg magadnak a “bemegyek” típusú további szerencsétlenkedést. Telefonos átutalás… jó hogy nem már postakocsival sürgönyöztél a banknak szombaton hogy küldjék a címzettnek a pénzt vasúti páncélkocsin. Bár a 11 ezret befizetheted még így.
Vagy várd meg, amíg jön a fizetési meghagyás és a végrehajtó, amikor már 200 ezret fogsz fizetni… a fizetési meghagyásnak ellent lehet mondani ugyan 15 napon belül, de lefogadom, hogy szigorúan csak a 16. napon fogsz a postára is bemenni ezzel.
Kérdező.
Tanulópénz.
1. A parkolásért fizetünk. Vagy olyan helyen parkolunk, ahol nem kell.
2. Ha már pótdíjaztak, azt befizetjük időben.
3. Amennyiben utalunk, azt a bankunk által ingyenesen biztosított applikációból tesszük, pár kattintás az egész, s az utalás 5 másodperc alatt megérkezik.
------------------
10
Ez jó nagy hülyeség.
5 másodperc múlva megkapja a haver, hétvégén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!