Sziasztok 19 éves vagyok és nagyon rossz helyzetbe kerültek a meggondolatlanságom, szerelmi "vakságom miatt".
Volt egy barátnőm 3 hónapig, nagyon boldog voltam de vége lett 1 hete.
Sajnos minden pénzemet rá költöttem ami félre tettem magamnak a gyakorlati helyemről az összeg 400 ezer ft...
Tudom h@lye voltam...
De a jogositvány miatt szüksegem lenne a pénzre...
Hitelt tudok felvenni 400 ft ertekben amit 1 ev alatt torlesztenék...?
Minden honapba kapok 82 ezer ft-ot a gyakszi helyről meg maszekolgatok is. Ilyen jovedelemmel tudok felvenni hitelt?
Köszönöm ha elmagyázza valaki hogyan mukodik pontosan.
szept. 17. 21:14
1/9 anonim válasza:
Maszekolgass többet, és akkor hamarabb összejön. Nem fogsz így hitelt kapni. Legalábbis banktól biztos nem.
szept. 17. 21:17
2/9 anonim válasza:
A bank elsőnek is megnézi hogy hitelképes vagy e.
Ha papíron nincs semmid (autó, ingatlan stb) akkor nem adnak semmit
Azért kéne a pénz gyorsan mert a jogsinál kifutsz a 2 évből ha nem húzol bele?
Szerintem a gyakorlati hely mellett ha tudsz menj diákmelózni vagy részidős munka vagy maszek
Bármi csak ne hitel
szept. 17. 21:25
3/9 anonim válasza:
Banki hitelt csak jovedelemre adnak.
De te 19evesen is kiesel a korbol, plusz munkahelyed sincs.
szept. 17. 21:30
4/9 anonim válasza:
Igazából itt az életkor lesz a legnagyobb akadály. Mivel a bankok meghatároznak egy minimum életkort, akik igényelhetik. Az összes bankot nem néztem át (de 21 és 23 évet láttam). A K&H-nál pedig a betöltött 18 év elegendő, de minimum a minimálbér összegének megfelelő jövedelemnél akad meg a történet, ha tovább olvasom. Szóval valami más megoldás után kellene nézni.
szept. 17. 21:37
5/9 anonim válasza:
LoL
szept. 17. 22:41
6/9 anonim válasza:
Eleve 19 évesnek nem adnak hitelt. De minimum minimálbért elérő jövedelem alatt sem.
szept. 17. 22:43
7/9 anonim válasza:
Ha lenne is elegendő jövedelmed, ami hitelezhető, a korod miatt nem fognak adni, mert a kockázati modelljeik a fiatalokra nagyon magas csődvalószínűséget mutatnak ki amiatt, hogy gyakran elverik az összes pénzüket “barátnő” jogcímen.
szept. 18. 07:09
8/9 anonim válasza:
"a korod miatt nem fognak adni"
fiatalok is kapnak hitelt
szept. 20. 05:59
9/9 anonim válasza:
ha annyira hitelt akarsz felvenni és nincs fedezeted akkor vegyél fel diákhitelt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!