Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nem tudom, hogyan mukodik...?

Nem tudom, hogyan mukodik...?

Figyelt kérdés

Sziasztok 19 éves vagyok és nagyon rossz helyzetbe kerültek a meggondolatlanságom, szerelmi "vakságom miatt".

Volt egy barátnőm 3 hónapig, nagyon boldog voltam de vége lett 1 hete.

Sajnos minden pénzemet rá költöttem ami félre tettem magamnak a gyakorlati helyemről az összeg 400 ezer ft...

Tudom h@lye voltam...

De a jogositvány miatt szüksegem lenne a pénzre...

Hitelt tudok felvenni 400 ft ertekben amit 1 ev alatt torlesztenék...?

Minden honapba kapok 82 ezer ft-ot a gyakszi helyről meg maszekolgatok is. Ilyen jovedelemmel tudok felvenni hitelt?

Köszönöm ha elmagyázza valaki hogyan mukodik pontosan.

szept. 17. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Maszekolgass többet, és akkor hamarabb összejön. Nem fogsz így hitelt kapni. Legalábbis banktól biztos nem.
szept. 17. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
33%

A bank elsőnek is megnézi hogy hitelképes vagy e.

Ha papíron nincs semmid (autó, ingatlan stb) akkor nem adnak semmit

Azért kéne a pénz gyorsan mert a jogsinál kifutsz a 2 évből ha nem húzol bele?

Szerintem a gyakorlati hely mellett ha tudsz menj diákmelózni vagy részidős munka vagy maszek

Bármi csak ne hitel

szept. 17. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Banki hitelt csak jovedelemre adnak.

De te 19evesen is kiesel a korbol, plusz munkahelyed sincs.

szept. 17. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Igazából itt az életkor lesz a legnagyobb akadály. Mivel a bankok meghatároznak egy minimum életkort, akik igényelhetik. Az összes bankot nem néztem át (de 21 és 23 évet láttam). A K&H-nál pedig a betöltött 18 év elegendő, de minimum a minimálbér összegének megfelelő jövedelemnél akad meg a történet, ha tovább olvasom. Szóval valami más megoldás után kellene nézni.
szept. 17. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
LoL
szept. 17. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Eleve 19 évesnek nem adnak hitelt. De minimum minimálbért elérő jövedelem alatt sem.
szept. 17. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha lenne is elegendő jövedelmed, ami hitelezhető, a korod miatt nem fognak adni, mert a kockázati modelljeik a fiatalokra nagyon magas csődvalószínűséget mutatnak ki amiatt, hogy gyakran elverik az összes pénzüket “barátnő” jogcímen.
szept. 18. 07:09
 8/9 anonim ***** válasza:

"a korod miatt nem fognak adni"

fiatalok is kapnak hitelt

szept. 20. 05:59
 9/9 anonim ***** válasza:
ha annyira hitelt akarsz felvenni és nincs fedezeted akkor vegyél fel diákhitelt
okt. 11. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!