Miért nem tudok belépni a Raiffeisen appba?
Figyelt kérdés
Pénteken nyitottam számlát itthon videóhívással. A végén kaptam két kódot meg e-mail-ben a direkt azonosítót (8) számjegy. Meg kell várnom míg ki érkezik a kártya vagy miért nem tudok belépni. Amikor megnyitom a Raiffeisen appot akkor kéri a 8 számjegyű azonosítót és a 4 számjegyet is be írom aztán be kell írnom egy jelszót. A végén azt írja sajnos hiba történt. Ha az ügyfélszolgálatot hívom fel és ott ütöm be a számokat a végén azt mondja , hogy az azonosítás nem sikerült. Pénteken csináltam most vasárnap van lehet várnom kellene hétfőig? Az e-mail ben azt írta üdvözölnek a banknál stb.. elvileg meg van nyitva.szept. 15. 15:14
11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire gondolsz. Szar ebből sokat fogunk tudni.
nov. 10. 08:21
12/16 anonim válasza:
Semmi értelme a Gold kàrtyànak. Csak a sznobok veszik
14/16 nb2019 válasza:
Aztaqvaélet. 28000 Ft indulásnak? Megnéztem, 2 éves teljes bankköltségem (az éves díjkimutatás alapján) bőven alatta van. Nem tudom milyen speckó számlacsomag, de asszem nem bánom hogy csak a lakáshitelem van a Raffinál...
15/16 A kérdező kommentje:
14# Master Gold kártya. Igazából nem használom ki mert alapból jár utasbiztosítás meg a Feri hegyen VIP szobabába mehetek ha fel mutatom a kártyát stb.. :D 28 ezret kellett befizetnem de a kezelési költség 88ft volt egész hónapban úgy, hogy egész hónapban arról vásároltam stb. Tehát egy évig ingyenes.
nov. 11. 21:32
16/16 anonim válasza:
28K/12= 2333/hó + 88= 2421 Ft a havidìjad. Amúgy màs banknál sima masterhez is már jár az utasbizti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!