OTP adategyeztetés mit takar?
Figyelt kérdés
Szeptember végéig jó a régi bankkártyám, már megvan az új is. De valamiért a rendszer letiltja a régit, ezért holnap be kell mennem adategyeztetésre. Ez mit jelent? Megnézik a pénzügyi dolgaimat is hogy mit vásárolok pl a neten? Vagy ehhez semmi közük? Nem értem miért tiltja le a rendszerük a régi kártyámat. Valaki visszaél vele vagy mi?szept. 12. 19:02
1/6 A kérdező kommentje:
Hétfőn bent voltam aktiváltatni az új bankkártyámat, az ügyintéző azt mondta a régit szeptember 30ig még tudom használni. És akkor azt mondta hogy be kell menjek adategyeztetésre mert a rendszer néha letiltja a kàrtyámat
szept. 12. 19:06
2/6 anonim válasza:
Engem is berendeltek. 2 sms eddig meg egy levél postán.
3/6 A kérdező kommentje:
Ilyenkor a pénzügyeimbe is belenéznek?
szept. 12. 19:21
4/6 anonim válasza:
nem hiszem.. pénzügyek a navhoz tartoznak, nem az otp-hez.
5/6 anonim válasza:
Adategyeztetés = megmutatod szemelyi igazolványod és lakcímkártyát, amit lefénymásolnak és aláiratnak egy papírt, hogy te te vagy.
6/6 anonim válasza:
engem is hívtak novemberig volt határidő, de nemrég küldtek egy levelet hogy már ők elintézték valamilyen nyilvántartásból és nem kell bemennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!