Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypal fiokhoz bankkartya...

Paypal fiokhoz bankkartya hozzaadasa?

Figyelt kérdés

Van egy Paypal fiokom, regisztaltam. A nationalität(nemzetiseghez) magyart alliottam be.

Szeretnem hozzafüzni a bankkartyamat -ami EURO- alapu.

De azt irja: Csak magyar forintban vezetett bankszámlát csatolhat.

Miert? EURO alapu szamlat miert nem csatolhatok hozza? Összefügg azzal,hogy a nemzetiseghez Magyart allitottam be, ha igen hol tudom megvaltoztatni?

Magyar a nemzetisegem, de külföldön elek, es dolgozom, ezert van Euro alapu szamlam.

Illetve hogyan tudok penzt ratenni a Paypal szamlalmra?

szept. 12. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

1. Kártyából bármilyet csatolhatsz, tökmindegy, hogy Euró alapú-e, nekem is Euós kártya van csatolva

2. Szerintem te nem kártyát, hanem bankszámlát akarsz csatolni, abból pedig nem fog engedni csak magyar számlát csatolni

3. Fölösleges pénzt tenni a Paypal számlára, mert ha fizetsz, a kártyáról tudsz.

szept. 12. 14:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudok sajnos, mert egy adott oldalrol szeretnek rendelni, ahonnan csak Mastercard / vagy Paypal szamlaval lehet fizetni.

A rendes bankkartyam az nem Master Cardos.

Hogyan tudok kartyat csatolni hozza ami Euro alapu?

Vagy,hogy kerül a penz a paypalra?

Elnezest nem ertek hozza.

szept. 12. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
A Paypal-ra kell "Add a card"-nél hozzáadni a kártyát és utána Paypal-on keresztül ezzel a kártyával tudsz fizetni. Nem kell pénzt tölteni a Paypal számlára.
szept. 12. 14:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, add a card-nel kiirja nekem, hogy: Csak magyar forintban vezetett bankszámlát csatolhat.

Ez a problema, es ezert kerdezem mit kell beallitanom,hogy az Euro alapu kartyat rakjam melle?

szept. 12. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs revolutod, akkor 3 perc alatt létrehozol egy fiókot, s egy virtuális mastercard bankkártyát és fizetsz vele.

Ha van revolutod, akkor egy perc a virtuális kártya.

szept. 12. 15:36
 6/8 Cubina ***** válasza:
60%

Ha magyart írtál be a nemzetiséghez, akkor csak forint alapú számlát tudsz csatolni a fiókodhoz. Sajnos ezt az adatot módosítani utólag már nem tudod, a paypalnak nagyon szigorú szabályai vannak.

Le kell zárnod az adott paypal fiókot és egy új fiókot kell létrehozni, ahol annak az országnak az adatait kell beírnod lakóhelynek/nemzetiségnek, ahol éppen élsz. Így fogsz csak tudni Euro-s számlát/bankkártyát csatolni a fiókodhoz.

szept. 25. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Eurós bankKÁRTYÁT lehet csatolni, nekem is van, pedig ugyanúgy Magyar van megadva nemzetiségnek.

Bankszámlát viszont valóban csak Magyar számlát enged... alapesetben. Ha felhívod az ügyfélszolgálatot és készséges ügyintézőt kapsz, akkor tudja engedélyezni külföldi számla megadását is.

szept. 25. 15:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat. Azota megoldodott.

Igen, az elsö problema az volt, hogy a Nemzetiseghez: Magyar-t adtam meg. (Ez szerintem egyaltalan nem korrekt a Paypal rendszeretöl,hogy ez alapjan lehet szamlat hozzacsatolni. Attol,hogy en magyar NEMZETISEGÜ vagyok, miert ne elhetnek mashol? )

Töröltem, majd ujra regisztaltam.

Beirtam az adott külföldi orszag nemzetiseget. De ekkor sem sikerült, mert Paypal.HU- oldalra kerültem, es magyarul volt minden, itt is ugyan az a problema, hogy csak magyar szamlat engedett csatolni.

Ezt is töröltem majd ujra regisztaltam.

Sikerült beallitani, es EUR-os szamlat hozzafüzni, de ettöl függetlenül nagyot csalodtm, es nagyon elegedetlen vagyok ezzel a PAYPAL rendszerrel.

szept. 26. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!