Paypal bankkártya megerösítés, számlaszám hozzáadása probléma?
Paypal oldalamon 2021 júniusában történt utoljára tranzakció ami rendben lezajlott. Szeretném a pénzem a bankszámlámra kiutalni de nem lehetséges. A következő figyelmeztetést kaptam:
További adatokra van szükségünk Öntől.
Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a PayPal-számláján szereplő adatok pontosak, mivel számláján gyanús tevékenységeket észleltünk. Ennek jobb megértéséhez további adatokra van szükségünk Öntől.
Emellett számlája biztonságának megőrzése érdekében számláján egyes funkciókat korlátoztunk. Amint megadja a kért adatokat, újból elérheti ezeket a funkciókat.
Feltöltöttem a személyi igazolványomat. Elfogadták.meg kellene erösiteni a kártyámat amit már 2021ben is használtam.
Kiválasztom a kártyámat, megerösítésre rányomok. Kód kérése. Majd a következő hibaüzenet fogad:
A kártyakibocsátó bank elutasította a kártyát. Próbáljon meg egy másik kártyát, vagy kérdés esetén forduljon a kártyakibocsátóhoz.
Új kártyát nem enged csatolni. A régi kártyám nem engedi törölni. Számlaszámot nem tudok hozzáadni mert egyböl oda irányít, hogy erősítsem meg a kártyát...
Megoldás?
Jah, magyarul elérhetö a paypal de a help center csak angolul kommunikál? Nem tudok angolul csak minimálisan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!