Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » MBH bank: rossz telefonszámra...

MBH bank: rossz telefonszámra érkezik a megerősítő kód?

Figyelt kérdés
Megváltozott a telefonszámom, és csak az online vásárlások megerősítő kódja még mindig a régi számomra érkezik, ami már megszűnt. Sokszor voltam bent emiatt személyesen és még mindig nem sikerült átírniuk. Ha a netbankba lépek be, új számra jön az sms, vagy bármilyen sms-t kapok a banktól az is jó számra jön, kivéve az online fizetés megerősítő kódja. Ők nem tudják hol a probléma, én meg hónapok óta küzdök ezzel és kezdem unni. Járt már így más is? Mit lehet ilyenkor tenni?

szept. 10. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
A bankváltás megoldást jelent erre a problémára.
szept. 10. 11:18
 2/10 BeefEater ***** válasza:
76%

Ha ennyire inkompetensek valóban a legegyszerűbb bankot váltani.

Ha valamiért nem akarsz (vagy nem tudsz) váltani, akkor nézd meg a honlapjukon a panaszkezelési szabályzatot és vedd fel velük a kapcsolatot aszerint (valószínűleg tértivevényes ajánlott levelet fogsz írni).

szept. 10. 11:22
 3/10 A kérdező kommentje:
1# az is felmerült már, de a diákhitelem miatt nem tudtam megszüntetni náluk a számlám...
szept. 10. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Anyam ugyanigy jart. Inkabb nem bankol online.

O is volt benn szamtalanszor, atirtak stb de a regi szamra kuldik a kodot.

Szanalmas bank.

szept. 10. 12:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Írásban tegyél panaszt, lebegtessed meg, hogy ha nem tudják megoldani, akkor az MNB-hez mész.

Ez konkrétan egy durva biztonsági rés, amikor magyarán másnak küldik ki a megerősítő kódot és nem neked. Persze 0 esélye van annak, hogy pont egy cigány csalónak küldik ki a kódodat aki épp a te számládat akarja lelejmolni, de ettől még ez egy durva dolog.

szept. 10. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Én világvége hangulat és rinyalas helyett beleptem a netbankba és módosítottam az internetes vásárláshoz tartozó mobilszamot. Ugye milyen egyszeru?
szept. 12. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Mifene, nem a megoldast kerested? Ja, bocs tedd ki akkor legkozelebb a #lejaratas #megrendelesre hashtaget is, akkor tudni fogjuk hogy felesleges valaszolni.
szept. 12. 13:48
 8/10 BeefEater ***** válasza:
100%
#6: Az MBH egy káosz jelenleg, három különböző netbankja van. Én nem tudom, hogy mindegyikben lehet-e módosítani a telefonszámot. Plusz a kérdező azt mondta, hogy "félig" már módosult. Aminek nem sikerült frissítenie egyszer a telefonszámot valószínű többedszerre sem fogja tudni automatikusan megcsinálni.
szept. 12. 14:04
 9/10 A kérdező kommentje:

#6 mielőtt teljesen hülyének nézed a másikat, nyilván az volt az első dolgom és ott az új szám szerepelt.

#7 ??? neked meg mi bajod.

Többieknek: a probléma nem oldódott meg, fél órát beszéltem telefonon az ügyfélszolgálattal, ők annyit mondtak nem látják mi a probléma (és tényleg nem volt ezen kívül még egy másik helyen átírva a számom) Átírták, de továbbra sem sikerül a vásárlás, most már ott tartok, hogy semmilyen számra nem kapok kódot, kapásból kiírja, hogy "A hitelesítés sikertelen."

De többet nem írok ki ide semmit, mert egy egyszerű kérdésbe is vannak akik bele tudnak kötni. Nem lejáratás, van egy problémám, mint ügyfél és maga a bank se tud segíteni, pedig egy egyszerű telefonszám változásról volt szó. Ezek szerint tévedtem, mégsem olyan egyszerű.

szept. 15. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Még egy akkora amatőr bank, mint az MBH, nincs az országban.

Nálam pl. a mobilapp csinálja azt, hogy az első alkalommal beengedett, megváltoztattam a jelszavam, azóta viszont nem. A Play áruházban azt írják, hogy lehet, hogy azért, mert régi (Android 10-es) a telefonom. Érdekes, első alkalommal mégis beengedett...

Az előbb megpróbáltam a webes felületen is, EGYSZER rontottam el a jelszót, erre kiírta, hogy most várnom kell 9.28-ig, míg újra próbálkozhatok...

szept. 22. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!