Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha a Revolut fizikai kártyám...

Ha a Revolut fizikai kártyám anyám használja, de digitálisan én, az működik?

Figyelt kérdés

Tehát ha a fizikai kartyam odaadom anyukámnál, aki vidéken lakik, hogu azzal is tudna fizetni..

Én csak ritkán használnám, de hozzáadtam pls z Apple payhez, és az én telefonomon van a cucc. Én másik városban vagyok.

A kérdésem hogy működhet a fenti, vagy a 2 város lokaciója gondot okozhat ( mobil device nálam Pesten, anyám meg pl Győrben fizet vele)

Ez működik így, ugye?

szept. 9. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Összevissza utazgathatsz az országban, és mindenütt felváltva használhatod.
szept. 9. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

Én egy sima bankkártyával ezt gond nélkül csinálom rendszeresen, hogy a bankkártya a Google Payban van regisztrálva, én azt használom a telefonnal, a feleségem meg magát a bankkártyát használja.

Soha nem volt ezzel probléma, igaz, hogy mindketten Budapesten használjuk.

szept. 9. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
szept. 9. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
2-es! Én Horvátországban használtam simán az itthoni kártyámat, az ottani Tescoban.
szept. 9. 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

A kártya nem fog működni, ha a telefon nincs a közelében.

Ilyenkor mindig riasztást fogsz kapni.

szept. 10. 07:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Na ilyesmire gondolok, mint az 5-ös ír. Ez tuti, hogy így van, próbáltad?

3-as nem értem minek linkelted be a teljes oldalt, ha a kérdésemre találtál benne választ, azt másold ki légyszi, mert én átfutottam és nem láttam. Köszi! (Sok éve használom és teljesen tisztában vagyok vele, mire való és hogyan érdemes használni, nyugi)

szept. 10. 11:16
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
3an adnak egy választ, te meg pont a legidiótábbra hallgatsz. Az első háromnak igaza van, az ötösnek arról sincs fingja, hogy hogyan működik egy bankkártya, a kártyának ötlete sincs, hogy hol van a te telefonod és nem is érdekli.
szept. 10. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd el neki megadni a kártyád PIN kódját és akkor nem lesz gondja senkinek.
szept. 10. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

7

A revolutot igenis, érdekli. Az első háromnak és neked fogalmad sincs a témáról, az ötös az egyetlen, aki jó választ írt.

Kérdező, a helyes válasz az #5. Ki kell azonban egészíteni azzal, hogy ki lehet az applikációban kapcsolni ezt a biztonsági beállítást, s akkor fog működni a kártya a telefon távollétében is.

Itt tudsz erről olvasni a revolut szabályzatában: [link]

Azt azonban tudnod kell, hogy minden bankkártyát --- beleértve a revolutét is --- kizárólag a tulajdonos használhatja. Tudom, sokan használják más kártyáját, s ez általában nem derül ki, de ez a jog szerint illegális.

szept. 10. 12:42
 10/11 A kérdező kommentje:

7-es: csak halkan megjegyzem, hogy egyik sem volt konkrét válasz a kérdésemre, a 2-es volt legközelebbi, de neki is volt annyi intelligenciája, hogy magától leírta a különbséget az ő és az én helyzetem között.

9-esnek köszi szépen a választ és a hasznos infót!!! Jól sejtettem.

Szuper, hogy van rá megoldás is.

szept. 10. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!