Ha a Revolut fizikai kártyám anyám használja, de digitálisan én, az működik?
Tehát ha a fizikai kartyam odaadom anyukámnál, aki vidéken lakik, hogu azzal is tudna fizetni..
Én csak ritkán használnám, de hozzáadtam pls z Apple payhez, és az én telefonomon van a cucc. Én másik városban vagyok.
A kérdésem hogy működhet a fenti, vagy a 2 város lokaciója gondot okozhat ( mobil device nálam Pesten, anyám meg pl Győrben fizet vele)
Ez működik így, ugye?
Én egy sima bankkártyával ezt gond nélkül csinálom rendszeresen, hogy a bankkártya a Google Payban van regisztrálva, én azt használom a telefonnal, a feleségem meg magát a bankkártyát használja.
Soha nem volt ezzel probléma, igaz, hogy mindketten Budapesten használjuk.
A kártya nem fog működni, ha a telefon nincs a közelében.
Ilyenkor mindig riasztást fogsz kapni.
Na ilyesmire gondolok, mint az 5-ös ír. Ez tuti, hogy így van, próbáltad?
3-as nem értem minek linkelted be a teljes oldalt, ha a kérdésemre találtál benne választ, azt másold ki légyszi, mert én átfutottam és nem láttam. Köszi! (Sok éve használom és teljesen tisztában vagyok vele, mire való és hogyan érdemes használni, nyugi)
7
A revolutot igenis, érdekli. Az első háromnak és neked fogalmad sincs a témáról, az ötös az egyetlen, aki jó választ írt.
Kérdező, a helyes válasz az #5. Ki kell azonban egészíteni azzal, hogy ki lehet az applikációban kapcsolni ezt a biztonsági beállítást, s akkor fog működni a kártya a telefon távollétében is.
Itt tudsz erről olvasni a revolut szabályzatában: [link]
Azt azonban tudnod kell, hogy minden bankkártyát --- beleértve a revolutét is --- kizárólag a tulajdonos használhatja. Tudom, sokan használják más kártyáját, s ez általában nem derül ki, de ez a jog szerint illegális.
7-es: csak halkan megjegyzem, hogy egyik sem volt konkrét válasz a kérdésemre, a 2-es volt legközelebbi, de neki is volt annyi intelligenciája, hogy magától leírta a különbséget az ő és az én helyzetem között.
9-esnek köszi szépen a választ és a hasznos infót!!! Jól sejtettem.
Szuper, hogy van rá megoldás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!