Van ilyen , hogy bankkártya éves díja az otp-nél?
Nos kérdezö, akkor melyik szàmlacsomagba is vagy?
Én OTP Tempó
Mindig is volt éves kártyadíj, max első évre elengedték, illetve Junior számlánál talán nincs.
Egyébként át kell menni Smart csomagba, vagy másik bankhoz.
Igénybe veszel egy szolgáltatást és fizetni kell érte?
Elképesztő!
Érthetetlen...
27: Igen, érthetetlen, ugyanis te is szolgáltatsz a banknak, mégpedig azt, hogy nála van a pénzed, amit ő befektet és keres rajta.
Ezért még olyan 20 évvel ezelőtt is elég komoly kamatot fizetett a bankolóknak, teljesen új dolog, hogy ez megfordult és a bankolók fizetnek a banknak.
Csak szólok!
"te is szolgáltatsz a banknak, mégpedig azt, hogy nála van a pénzed, amit ő befektet és keres rajta"
Ez csak azokkal fordul elő, akik a bankban tárolják a pénzüket. Azt mondjuk, nem tudom, hol hallották, hogy ott kell.
Én spec. befektetem az enyémet, így a banknak nincs lehetősége ugyanerre.
“te is szolgáltatsz a banknak, mégpedig azt, hogy nála van a pénzed, amit ő befektet és keres rajta”
Igen.. ezért cserébe fizet 0,00000001% kamatot, ami teljesen kiszámíthatóan előre tudható. Ezt a rengeteg, pénzét ott parkoltató jószág látszólag el is fogadja. Senki nem kényszeríti őket hogy ne befektessék hanem bankszámlán rothasszák a vagyonukat. Nem tilos kivonni a tőkét, ha kevesled a kamatot/sokallod a díjakat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!