Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van ilyen , hogy bankkártya...

Van ilyen , hogy bankkártya éves díja az otp-nél?

Figyelt kérdés
Ma levontak 3864ft-ot, de ilyen még nem volt nekem, pedig több tíz éve OTP-s vagyok.
szept. 9. 08:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%
Még van premium gold 2.0?
szept. 9. 11:32
 22/33 anonim ***** válasza:
49%
#22 van, de nem igényelhető már.
szept. 9. 11:37
 23/33 anonim ***** válasza:
33%

Nos kérdezö, akkor melyik szàmlacsomagba is vagy?

Én OTP Tempó

szept. 9. 11:39
 24/33 anonim ***** válasza:
33%

Mindig is volt éves kártyadíj, max első évre elengedték, illetve Junior számlánál talán nincs.

Egyébként át kell menni Smart csomagba, vagy másik bankhoz.

szept. 9. 11:45
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez az éves kártyadíj 7000 Ft. Szóval ez még annyira nem is drága. Trükkös egyébként, mert ahol én bankolok ott az éves kártya díja magasabb, de a számlavezetési díj havonta alacsonyabb. Az OTP-nél pedig pont fordítva. Egyébként nagyságrendileg közel azonos (Erste-OTP). Amúgy menj be és kérdezd meg tudnak-e kedvezőbb feltételekkel számlacsomagot ajánlani. Ha nem, abba az esetbe váltani érdemes vagy kérdezz meg ismerősöket hogy ők milyen feltételekkel és mennyiért bankolnak. Amúgy ha újként nyitsz bárhol számlát általában első 1-2 évbe vannak kedvezmények és számlanyitásnál ilyen akció. Ha használod akkor valamennyit visszatérítenek néhány hónap múlva. Ez ami a kérdésben szerepel akkor fordulhat elő, ha diákszámlája volt a kérdezőnek és korhatár betöltést követően átsorolták másik csomagba és esetleg új kártyát is kapott. Ez az tippem.
szept. 9. 11:47
 26/33 A kérdező kommentje:
Ti vagytok az ismerőseim.
szept. 9. 12:26
 27/33 anonim ***** válasza:
50%

Igénybe veszel egy szolgáltatást és fizetni kell érte?

Elképesztő!

Érthetetlen...

szept. 9. 13:09
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

27: Igen, érthetetlen, ugyanis te is szolgáltatsz a banknak, mégpedig azt, hogy nála van a pénzed, amit ő befektet és keres rajta.

Ezért még olyan 20 évvel ezelőtt is elég komoly kamatot fizetett a bankolóknak, teljesen új dolog, hogy ez megfordult és a bankolók fizetnek a banknak.

Csak szólok!

szept. 9. 14:10
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

"te is szolgáltatsz a banknak, mégpedig azt, hogy nála van a pénzed, amit ő befektet és keres rajta"

Ez csak azokkal fordul elő, akik a bankban tárolják a pénzüket. Azt mondjuk, nem tudom, hol hallották, hogy ott kell.

Én spec. befektetem az enyémet, így a banknak nincs lehetősége ugyanerre.

szept. 9. 15:00
 30/33 anonim ***** válasza:

“te is szolgáltatsz a banknak, mégpedig azt, hogy nála van a pénzed, amit ő befektet és keres rajta”

Igen.. ezért cserébe fizet 0,00000001% kamatot, ami teljesen kiszámíthatóan előre tudható. Ezt a rengeteg, pénzét ott parkoltató jószág látszólag el is fogadja. Senki nem kényszeríti őket hogy ne befektessék hanem bankszámlán rothasszák a vagyonukat. Nem tilos kivonni a tőkét, ha kevesled a kamatot/sokallod a díjakat…

szept. 9. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!