Mennyi a számlavezetési díj az OTP értékpapír számlának?
Keresgettem a neten, de egyelőre nem találtam. Linkekre kattintva hibásan jönnek fel pl ez za oldal: [link]
Miért is ne? -.-
Itt meg persze hogy a lényeget nem írja ki: [link] - Nem érdekel a Nyugdíj Előtakarékossági számla, Tartós Befektetési értékpapír számla és a Tartós Befektetési Értékpapírszámla Deviza számlavezetési díja sem.
Az OTP Értékpapírszámla számlavezetési díja érdekelne.
Trükkösen vagy ostobán egy mellékletbe rakták.
Ilyet is találtam: [link]
MÁP pluszban elhelyezett 1 millió Forint után 33.000 Forintot vonnak le. Ha ez igaz, akkor ez qrva sz4r!
Vagyis a közel 27,35% -os [ez még a régebbi MÁP+, 1,75% (első félévi); 2% (második félévi); 4,5%; 5%; 5,5%; 6% -os éves kamatok] összkamatból (273.500 Ft) levonandó ez a 33ezer forintos összeg.
Siralmas.
Az OTP értékpapír számla díja a rajta lévő értékpapírok értékétől függ. Nekem csak 1,2 millió van rajta, olyan 700 forint a számlavezetés negyedévente.
De állampapírt tényleg ne azon tarts, mert államkincstári számlán a számlanyitás, számlavezetés, kiutalás is ingyenes, és nincs a papírokon marzs, mint a banknál. Befizetni meg ingyen tudsz kártyával.
“És hogy kerül át a lekötni kívánt pénzem a Magyar Államkincstárhoz az OTP-s személyi számlámról mindenféle tranzakciós díj nélkül? Vagy ezen tranzakciós díjak mellett is vállalható a dolog?”
Úgy, hogy bankkártyával vásárolod meg az értékpapírt.
@08:46
A kérdező itt vélhetően arra gondolt hogy a meglevő papírjait hogy transzferálhatná át az OTP-től, amit az OTP vélhetően megint csak nem ingyen fog csinálni.
“lekötni kívánt pénzem”
Vélhetően ez a kifejezés értékpapírokat jelent, vagy lekötni kívánt pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!