Mi értelme a Qvik QR kódos fizetési módnak?
Gál Gábor 2024, kb bár milyen fizetős app működik NFC-vel és nem kell, hogy a vásárló a bankkártyáját lobogtassa.
Vannak kártya elfogadó appok is, ahol a telefon a kártyaolvasó és a szokásos wallet appokkal vagy bankkártyával lehet fizetni. Igaz én ügyfélként jobban szeretem, ha rendes terminál van, mert a telefonnal bohóckodás még mindig négyszer annyi idő.
> dehogy négyszer annyi, 1.5 mp, mivel csak fel kell oldanom a telefont
Előveszed a telefont és feloldod, utána megkeresed a a Qvik appot, az is valószínű fog kérni azonosítást, leolvasod a QR kódot (a karcos-koszos POS terminál miatt néha csak másodszorra fog menni), utána a Qvik appnak kelleni fog mobil net, hogy megerősítse a tranzakciót, miután ez megvan ez az információ valahogy eljut a POS-ra és már készen is vagy.
Ha bankkártyával fizetek, akkor csak odaérintem, ha nem ősrégi a terminál akkor 3 másodperc alatt jóváhagyja a tranzakciót és kész. A bankkártyán keresztüli adatlopástól nem igazán félek, az adataim kiszivárgásának nagyobb esélye van egy appon keresztül ami a fél telefonhoz hozzáférést kér.
a tököm keresse a kuvik appot nem vagyok hülye ezért költöztem el ebből a szar országból. Google Wallet-nek hívják már leírtam, és ez működik az egész világon...
igen, a többiek se féltek...
nem is értem ki az a hülye aki ezzel szórakozik egyáltalán? bagoly app, ami nem jó sehova csak magyarba, egy plusz felesleges baromság, egy appal több, semmire nem jó de hát látjuk hogy megszavazni is megszavazzátok már több mint 14 éve...
ti ezt élvezitek hogy szopatva vagytok, hát mit lehet tenni, csináljátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!