Mással is volt már ilyen??
Nem,még nem .
Küldd el nekik a számla történeted.
Nem lehet, hogy csak zárolták a pénzt? Ha valamiért megszakad a tranzakció akkor előfordulhat ilyen, egy idő után magától feloldódik.
Ha viszont már könyvelve is van, akkor a Librivel vedd fel a kapcsolatot először.
Igen, volt már ilyen. Nagyjából pont egy éve. Biciklialkatrészt rendeltem webáruházból. Még telefonon is beszéltem velük, mert sürgős lett volna a dolog. Azt mondták utaljam a pénzt, mert az a leggyorsabb és akkor még aznap át tudják adni a futárnak és péntekig megkapom.
OK, délelőtt elutaltam a pénzt, a számlámról le is vonták és vártam türelmesen. Délután fél 5 körül jött egy e-mail, miszerint a megbeszéltekkel ellentétben nem utaltam, ezért nem lett feladva a csomagom.
Már nem emlékszem hogy oldódott meg, de úgy rémlik én is elküldtem nekik a számlatörténetet, meg a tranzakció adatait. Azt hiszem másnap végül feladták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!