Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mással is volt már ilyen??

Mással is volt már ilyen??

Figyelt kérdés
A napokban rendeltem a Libriről 3 könyvet, online átutalással. A pénzt levonták, de nem sokra rá kaptam egy másik emailt, hogy nem lett véglegesítve a rendelés és fizessem ki újra. A bankot is felhívtam, de azt mondták, hogy ez valószínűleg a {Libri} hibája, ők nem tudnak mit csinálni ezzel. Gondolom akkor lépjek kapcsolatba a Librivel? Mert elvileg nem ment át a pénz. Történt már mással is ilyen?

szept. 2. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem,még nem .

Küldd el nekik a számla történeted.

szept. 2. 15:13
 2/5 BeefEater ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak zárolták a pénzt? Ha valamiért megszakad a tranzakció akkor előfordulhat ilyen, egy idő után magától feloldódik.

Ha viszont már könyvelve is van, akkor a Librivel vedd fel a kapcsolatot először.

szept. 2. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:
2-es: Könyvelve is van :(
szept. 2. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:

3

Akkor csak le akarnak húzni :(

szept. 3. 05:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, volt már ilyen. Nagyjából pont egy éve. Biciklialkatrészt rendeltem webáruházból. Még telefonon is beszéltem velük, mert sürgős lett volna a dolog. Azt mondták utaljam a pénzt, mert az a leggyorsabb és akkor még aznap át tudják adni a futárnak és péntekig megkapom.

OK, délelőtt elutaltam a pénzt, a számlámról le is vonták és vártam türelmesen. Délután fél 5 körül jött egy e-mail, miszerint a megbeszéltekkel ellentétben nem utaltam, ezért nem lett feladva a csomagom.

Már nem emlékszem hogy oldódott meg, de úgy rémlik én is elküldtem nekik a számlatörténetet, meg a tranzakció adatait. Azt hiszem másnap végül feladták.

szept. 3. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!