Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Gránit bank nektek jóváírja...

Gránit bank nektek jóváírja mostanában az ügyfélajánlásért járó pénzt?

Figyelt kérdés
Én csak azt látom, hogy fogy az ajanlókódom, de egy jóváírás sem érkezik...

szept. 2. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt hol lehet látni, hogy fogy az ajánlókódod? Hogy hányan használták fel eddig?
szept. 2. 13:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Az appban az ügyfélajánlás menüben.
szept. 2. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, nekem jóváírták. De nem azonnal történik, ahogy felhasználják a kódot. Az appban is le van írva, hogy 60 napon belül kell teljesülnie az egyéb feltételeknek.

Ha azt látod, hogy fogy a kódjaid száma, az azt jelenti, hogy két hónapon belül érkezni fog egy kis szebpénz.

szept. 3. 07:30
 4/9 anonim ***** válasza:
*zs
szept. 3. 09:50
 5/9 A kérdező kommentje:

És neked átlagosan egy kód után mennyi időn belül jött meg? Nagyon kihúzták a végéig?

Mert pl. tavaly úgy volt, hogy amint teljesitették a feltételeket a meghívottak, 1-2 héten belül küldték a pénzt, de azóta lehet változtattak.

szept. 3. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennyire nem figyelgettem napi szinten. Mindenképp hetek, de két hónapnál nem több.
szept. 3. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy, volt, hogy meghívtam a barátomat és igazából csak meghívni kell ennyi, nem kell neki semmilyen feltételt teljesíteni csak számlát kell nyitnia a te kódoddal és nekem, kb 1 hét alatt utalták át a 10 ezer ft ot. Szerintem olyan 10-12 nap lehetett.
okt. 27. 02:30
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 ez nagyon érdekes, mert a mobil alkalmazásban is le van írva röviden pontokba szedve, hogy mik a feltételek. Nem hiszem, hogy csak dísznek lenne, csak hogy legyen ott valami szöveg.
okt. 27. 07:57
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 Én a 7 vagyok! Leírom a pontos adatokat kikerestem neked! Én nyitottam új ügyfélként egy diák számlát a PETI8 ajánlókoddal az alábbi időpontban: 2024.Szeptember.24

Majd Szeptember.30 - án meghívtam a barátomat az ajánlókodommal és aznap meg is csinálta a számlát, ugye 60 napja van megcsinálni a 40 ezres akciót, beszéltem vele, azt mondta, hogy nem csinálta még meg az 5 db tranzakciót min. 1000 ft/tranzakció értékben, ő mindig az utolsó napokra hagy mindent általában. Még a mai napig nem nyúlt a számlájához csak megnyitotta ennyi.

Szóval én ugye teljesítettem az 5 db tranzakciót min. 1000 ft/tranzakció értékben Szeptember. 14 - én. És meg is kaptam érte a 40 ezer ft os jóváírást Szeptember. 17 én.

Majd ügyfélajánlás címszóval kaptam egy 10 ezer ft os jóváírást október. 08 - án.

A barátom is diákszámlát nyitott.

Összesítés:

Ügyfél ajánlása miatt jóváírt összeg 8 nap alatt jött meg.

A számlanyitási akció keretében kapott jóváírást a feltételek teljesítése után 4 napra rá kaptam meg.

És ahogy leírtam a barátom nem cainákt meg semmilyen feltételt csak annyit, hogy simeresen számlát nyitott és mégis megkaptam a jóváírásomat.

Viszont a PETI8 kód beírása miatt még nem kaotam semmit.

Az a 10 ezer ft jóváírás a PETI8 kód miatt kaotam meg vagy azért mert meghívtam a barátom.

Azt írja ügyfél ajánlás azóval lehet a barátom miatt kaotam meg. (Ő amúgy még nem kapta meg a 10 ezrét mert beírta az én kódomat!)

Amit nem értek, hogy miért van az alkalmazásban odaírva, hogy min. 50 ezer ft költése esetén kapjuk meg mind ketten a 10x10 ezer ft ot. Ez kinek szól? A diákoknak is? Igaz ez az infó vagy nem? Mert a weboldalon is írja de ha rányomok az alkalmazásba a linkere akkor a weboldalra ahiva visz ott ezt az 50 ezret nem említik. Köszi a választ meg, hogy elolvastad!

okt. 29. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!