Gránit bank nektek jóváírja mostanában az ügyfélajánlásért járó pénzt?
Igen, nekem jóváírták. De nem azonnal történik, ahogy felhasználják a kódot. Az appban is le van írva, hogy 60 napon belül kell teljesülnie az egyéb feltételeknek.
Ha azt látod, hogy fogy a kódjaid száma, az azt jelenti, hogy két hónapon belül érkezni fog egy kis szebpénz.
És neked átlagosan egy kód után mennyi időn belül jött meg? Nagyon kihúzták a végéig?
Mert pl. tavaly úgy volt, hogy amint teljesitették a feltételeket a meghívottak, 1-2 héten belül küldték a pénzt, de azóta lehet változtattak.
#8 Én a 7 vagyok! Leírom a pontos adatokat kikerestem neked! Én nyitottam új ügyfélként egy diák számlát a PETI8 ajánlókoddal az alábbi időpontban: 2024.Szeptember.24
Majd Szeptember.30 - án meghívtam a barátomat az ajánlókodommal és aznap meg is csinálta a számlát, ugye 60 napja van megcsinálni a 40 ezres akciót, beszéltem vele, azt mondta, hogy nem csinálta még meg az 5 db tranzakciót min. 1000 ft/tranzakció értékben, ő mindig az utolsó napokra hagy mindent általában. Még a mai napig nem nyúlt a számlájához csak megnyitotta ennyi.
Szóval én ugye teljesítettem az 5 db tranzakciót min. 1000 ft/tranzakció értékben Szeptember. 14 - én. És meg is kaptam érte a 40 ezer ft os jóváírást Szeptember. 17 én.
Majd ügyfélajánlás címszóval kaptam egy 10 ezer ft os jóváírást október. 08 - án.
A barátom is diákszámlát nyitott.
Összesítés:
Ügyfél ajánlása miatt jóváírt összeg 8 nap alatt jött meg.
A számlanyitási akció keretében kapott jóváírást a feltételek teljesítése után 4 napra rá kaptam meg.
És ahogy leírtam a barátom nem cainákt meg semmilyen feltételt csak annyit, hogy simeresen számlát nyitott és mégis megkaptam a jóváírásomat.
Viszont a PETI8 kód beírása miatt még nem kaotam semmit.
Az a 10 ezer ft jóváírás a PETI8 kód miatt kaotam meg vagy azért mert meghívtam a barátom.
Azt írja ügyfél ajánlás azóval lehet a barátom miatt kaotam meg. (Ő amúgy még nem kapta meg a 10 ezrét mert beírta az én kódomat!)
Amit nem értek, hogy miért van az alkalmazásban odaírva, hogy min. 50 ezer ft költése esetén kapjuk meg mind ketten a 10x10 ezer ft ot. Ez kinek szól? A diákoknak is? Igaz ez az infó vagy nem? Mert a weboldalon is írja de ha rányomok az alkalmazásba a linkere akkor a weboldalra ahiva visz ott ezt az 50 ezret nem említik. Köszi a választ meg, hogy elolvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!