Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehet pár hónapon belül vagy...

Lehet pár hónapon belül vagy akár azonnal újabb hitelt igényelni?

Figyelt kérdés

Van már két személyi kölcsönöm, most szeretnék egy harmadikat.

A legutóbbit májusban vettem fel.

Ha megadják a harmadikat, akkor (valószínűleg) minél előbb szeretnék egy negyediket is.

A törlesztőrészletekkel nincsen probléma, és bőven beleférnek a fizetésembe.

Ebben az esetben akár másnap is bemehetek igényelni vagy van erre valami időbeli korlát?

szept. 1. 22:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10. :D

Remélem jól érzem magad, hogy ezt kiírtad magadból. Azért kösz, hogy a kérdésre is adtál választ. :D

Közben kiderült a banknál, hogy jogszabályilag nem vehetek fel annyit, amennyit szeretnék, mert meghaladná azt az összeget, ami náluk egyszerre lehet egy embernek személyi hitelként.

A fennmaradóval tárt karokkal várnak, a többihez másik bankhoz kell fordulnom.

Ja bocs, nem, csak hogy jobban érezd magad: valójában azt mondták, hogy inkább ne vegyek fel több hitelt, majd a híd alatt megkeresnek, ahol lakom jövő héttől.

szept. 5. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor csak kiderült, hogy ingatlanra kell a pénz, csak valamiért a magad ellensége vagy és a 6% körüli lakáshitel helyett 12-os személyi kölcsönöket veszel fel.
szept. 5. 21:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Kiderült? Biztos írtam valahol, csak nem veszem észre. Majd te megmondod hol írtam ilyet.

Fura következtetéseket tudsz levonni dolgokból.

szept. 5. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!