Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehet pár hónapon belül vagy...

Lehet pár hónapon belül vagy akár azonnal újabb hitelt igényelni?

Figyelt kérdés

Van már két személyi kölcsönöm, most szeretnék egy harmadikat.

A legutóbbit májusban vettem fel.

Ha megadják a harmadikat, akkor (valószínűleg) minél előbb szeretnék egy negyediket is.

A törlesztőrészletekkel nincsen probléma, és bőven beleférnek a fizetésembe.

Ebben az esetben akár másnap is bemehetek igényelni vagy van erre valami időbeli korlát?

szept. 1. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért nem egyből nagyobb összeget veszel fel?
szept. 1. 22:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem engednek egyszerre többet, az előző kettőnél is a lehetséges maximumot vettem fel, bár két különböző bank, ezért két különböző összeg volt.
szept. 1. 22:37
 3/13 anonim ***** válasza:
De miért személyi kölcsön? Mire kell?
szept. 1. 22:40
 4/13 A kérdező kommentje:

Mert nem lakáshitel. A banknak mindegy mire kell, és mindegy is, de nem is ezt kérdeztem, hanem hogy ha belefér a fizetésbe, akkor mennyit kell várni, ha kell-e egyáltalán az újabb hitel felvételig.

Persze majd megkérdezem a bankot, csak gondoltam addig is itt felteszem ezt a kérdést, bár nem számítottam túl sok válaszra. De azért kösz, hogy elolvastad.

szept. 1. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a személyi kölcsönnel jársz a legjobban. Ezért lényeg, hogy mire kell. Nem lakásra, oké. Kocsira? Akkor lízing. Vállalkozáshoz? Akkor meg céges hitel.
szept. 1. 23:13
 6/13 A kérdező kommentje:
A kérdésre esetleg tudsz válaszolni? Nem baj, ha nem, de megköszönném.
szept. 1. 23:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet probléma 1 héten belül elintézni mindkettőt
szept. 2. 11:29
 8/13 anonim ***** válasza:
van baj
szept. 2. 15:25
 9/13 A kérdező kommentje:

7. OK, rendben, köszönöm

8. Ezt egy másik kérdés alá akartad írni

szept. 2. 15:35
 10/13 anonim válasza:

Kérdésedre a válasz, általában igen, amennyiben a fizetésed 50%-át nem fogja meghaladni az új illetve a régi hiteleid törlesztőrészleteit összeadva, és a béredben illetve munkahelyeden nem történt változás az előző hitel felvétel óta úgy időtől függetlenül vehetsz fel újabb hitelt.

Kérdésedre választ adtam viszont kiegészíteném azzal hogyha jelenlegi hiteleidnél elmaradás van törlesztőkben, vagy szerencsejátékozol bankkártyával illetve sok apró kizáró tényező van.

Több személyi hitelt nem javaslok felvételre ha későbbiekben ingatlant szeretnél vásárolni mert annak a birálati eredményébe is beletartozik. Javaslom hogy fontold meg azt hogy adósságrendezőbe összevonod a jelenlegi kettőt és a harmadikar is amit most felveszel. Ha pedig van ingatlanod és nem akarod össze vonni a hiteleid kérlek írd le hol tudom majd megvásárolni piaci ár alatt az ingatlant.

szept. 4. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!