31/219 anonim válasza:
másnak is lehalt a Fir? Nem enged belépni az oktatási azonosítómmal
32/219 anonim válasza:
"A viszontazonosítás sikertelen: Adateltérés a viszontazonosítás során.
Az alábbi linkre kattintva visszakerül az állampolgári portálra: [link]
Pedig jól írtam be az azonosítót, neptunból másoltam ki..
33/219 anonim válasza:
Ma reggel kerültem be a FIR-be, még nincs utalás. (KRE)
34/219 anonim válasza:
Ha ma kerültél be, akkor ma nem kapsz utalást. Majd pénteken
35/219 anonim válasza:
Közben nekem már a FIR weboldala se tölt be, kezdődik 😂
36/219 anonim válasza:
Tavaly ugyanez a baszakodás volt év elején...
37/219 anonim válasza:
Csak azt nem értem , miért a viszontazonosítás a sikertelen? Az oktatási azonosító nem változik , ügyfélkapuval lépek be, tehát nem értem ..
38/219 anonim válasza:
Ha minden igaz diákhitel plusz-on elmaradásom van, de a diákhitel direkt státuszom folyósítható. Sajnos egyenlegközlőn csak annyit látok hogy mennyi van még hátra, azt nem hogy mennyi az elmaradás. A folyósítható státusz felülírja ezt az elmaradást vagy mindenképp ki kell derítsem mennyi az elmaradásom, már ha van?
39/219 anonim válasza:
Nekem működik a FIR, csak épp cseszhetem, ha két hét alatt még mindig nem sikerült feltölteni a sulinak a FIR-be…. 😏😒🙄🤦🏼♀️
40/219 anonim válasza:
Hat akkor valami nálam nem stimmel, írtam egy emailt a fir adatszolgáltatásnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!