201/219 anonim válasza:
Ma is nézzetek rá, mert én ma reggel kerültem fel a FIR-be és folyósítható is lettem végre.
202/219 anonim válasza:
Én is ma kerültem fel a FIR-be és folyósítható is lettem. (BGE)
203/219 anonim válasza:
Jövőhéten melyik napon van utalás?
206/219 anonim válasza:
Én hívtam ma őket.Azt mondtàk szerdàn utalnak .De ha esetleg valaki kapna ma vagy holnap megírnà?
208/219 anonim válasza:
Én még nem. Bár látom az előttem író írja, hogy szerda-péntek. Pénteken beszéltem velük telofonon utoljára, a hölgy akkor azt mondta még nem látja a jövőhetet (azaz ezt a hetet), hogy kedd-csüt vagy szerda-péntek lesz folyósítás. Kezdem azt hinni bármikor beeshet xD
209/219 anonim válasza:
208-as írnàl esetleg ha megkaptad?
210/219 anonim válasza:
Pont az előbb hívtam őket, ugyanis én múlt hét szerda óta vagyok folyósítható, azt az információt kaptam, hogy holnapra vagyok kiírva folyósításra. Ha ez esetleg segít . :) Hívd fel őket Te is és biztosan meg tudják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!