Személyi kölcsön? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szeretnémk felvenni 800.000 Ft személyi kölcsönt, amit októben legvégétől szeretnék felhasználni.
( egy “kis” segítség kellene egy nagyobb nyaraláshoz)
Mikortól kell törleszteni, ha október 1. hetében igényelném meg?
Illetve ha 12 hónapra veszem fel, de ki tudom fizetni 6 hónap alatt arra van lehetőség?
aug. 28. 20:24
1/6 anonim válasza:
Onnantól kell törleszteni amikortól szerepel a szerződésben.
Hogy előbb ki tudod-e fizetni? Az is szerződéstől függ. Ha szerepel előtörlesztés akkor igen. Ha nem akkor nem
2/6 anonim válasza:
Tényleg eladósodsz egy nyaralás miatt? És ha elromlik a hűtő, bedöglik a kocsi, vagy akár csak egy baleset vagy betegség miatt hetekre kiesel a munkából, akkor mihez fogsz kezdeni? Ne érts félre, én is szeretek utazni, de ha hitelt kell rá felvenni, az arra utal, hogy fontosabb dolgokra sincs pénz. A helyedben biztos átgondolnám még egyszer.
3/6 A kérdező kommentje:
megvolt az erre szánt összegünk, kifizettük a repjegyeket már év elején, lefoglaltuk a szállásokat, biztosítást kötöttünk és a többi, viszont egy váratlan költség közbejött az életünkben, amit ki kellett fizetni sos és lemondani nem akarnánk ezt az utat semmiképp, mert tavaly óta folyamat gyűjtöttünk rá és ezt vártuk egész évben, ezért gondoltam erre a kölcsön dologra. nyilván értem a fenti hozzászólást abszolút, mert nagyon hülyén hangzik, de ez van sajnos
aug. 28. 21:02
5/6 anonim válasza:
Ha a vésztartalékból vetted el azt az összeget, akkor nem volt meg rá.
6/6 anonim válasza:
Annyi féle személyi kölcsön van más más futamidővel, THM-mel, előtörlesztési kondíciókkal, hogy csak na. Mind más és más.
A hitelintézetek honlapjain, fiókjaiban érdemes érdeklődnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!