Lizinges autót elviheti a behajtó?
Figyelt kérdés
Van egy lizinges autó a nevemen. Nyilt végű lízing, a törzskönyv nincs nálam, tartozás miatt elvehetik tőlem ? Egyébként személyi jövedelemadótartozás.aug. 21. 20:22
1/11 anonim válasza:
Az a kocsi nem a tied, csak üzemben tartó vagy, tehát nem vihetik el.
2/11 A kérdező kommentje:
Ausztriaban sem ? 🤔 ott lizingelem a kocsit es ott van a szemelyijovedelemado tartozasom.
aug. 21. 22:05
4/11 A kérdező kommentje:
Befogom, csak nem kaptam meg a halasztast tel vegeig!
aug. 22. 02:43
5/11 anonim válasza:
Minek neked lízingelt autó, ha nem tudod fenntartani?
6/11 A kérdező kommentje:
Legyszives a kerdesre valaszoljatok, a lizinges autot fizetem es fogom is de a szemelyi jovedelemadomat nem tudom hataridoig befizetni csak tel vegen(szezon utan) es nem kaptam meg ra a halasztast sem a reszletfizetest, ezert felek h esetleg a lizinges automat elvihetik.
aug. 22. 10:00
7/11 A kérdező kommentje:
Es a tobbi felesleges kerdes elott, vallalkozo vagyok azert jem volt vonva a fizetesembol es azert nem tudom befizetni mert egy kozeli ismerosom kulfoldon halt meg es a hazaszallitasat es a temeteset en finansziroztam nem szamitottam ra h az adohivatal ezt nem fogadja el indoklasnak, legyszi a kerdesre valaszoljatok koszonom
aug. 22. 10:02
8/11 anonim válasza:
A hagyatéki eljárásban érvényesítheted a számlákkal igazolt költségeidet az örökség terhére, mint hagyatéki hitelező - ha szeretnéd.
9/11 anonim válasza:
Nem viheti el mert nem a tiéd az autó akár otthon akár Ausztriában.
10/11 anonim válasza:
Lízingelt autó, nem az övé, a kízingcégé.
Olvasd el a szerződést, ha tudsz németül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!