Miért nem kapok SMS-t az OTP-től?
Figyelt kérdés
Vasárnap, mikor legutóbb utaltam, arról kaptam SMS-t. Tegnap este viszont mikor nekem utaltak, arról már nem. Csak az appban látom, hogy átjött az utalás. Ma mikor a netbankba akartam belépni akkor sem kaptam SMS-ben kódot. A telefonszámom nem változott.aug. 20. 10:09
2/4 anonim válasza:
#1: Ilyenkor kifagy a rendszer mikor mindenhova ezt a karakterrajzot másolod be? Ennyi a szókincsed? :) Régi 2 pipás accountoddal mi lett? :D
3/4 anonim válasza:
Ha egyszer ott az app, mi a frásznak az SMS? Az appban az értesítésért nem kell fizetni, az SMS-ért viszont igen. Jobban jársz, ha letiltod az SMS-t teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!