Mièrt kapok én belépésekröl sms jelszavakat? Erröl a tel.szàmrol:
:
+36 20 900 0782
Szöveg(kipontoztam most a kodokat, a végén krixkraxok):
"<#>A belépéshez szükséges megerösìtö kòd 83**** Biztonsàga érdekében ezt a kòdot senkivel se ossza meg, csak Ön hasznàlja!
UxRl****"
A google fiokombol nem lépegetek ki be, a jelszavàt sem tudom, folyamat be vagyok jelentkezve.
Facen ha bemegyek a "biztonsagi es bejelentkezesei adataimba" ott belépèsem datumanak azt irta ki, amikor jött ez az sms.
Holott facen is mindig be vagyok szinte jelentkezve, soha nem kell belepnem.megnyitot az oldalt es ennyi.jelszavam sem tudom màr.
Nem elöször kapok ilyet teljesen random.(vagy epp netezek es közben jön az sms, vagy ra se nézek a telora es jön egy ilyen sms)
Ez mi lehet? Mièrt kapok belépési jelszavakat néha random ugy hogy be sem lépek sehova vagy be vagyok eleve lèpve?
A face az én IP cimem dobja ki, hogy én léptem be.
De nem. Nem léptem be!
Be sem kell lépnem eleve, folyamat be vagyok lépve.
A telefonszám rákeresése után ami kb 5 másodpercbe tellett, látható az eredmény: [link]
Google a barátod.
A face az ÉN IP cimem es telom adja ki, hogy én lèptem be.
Közben sehova nem kertem sms jelszot, sehova nem akartam belepni, es plane meg sem adtam sehova a kapott biztonsagi kodot
Köszi 7#
Most latom mit irtal.
Akkor sms küldessel szorakozhat vki ezek szerint.
De neki ebben mi èri meg..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!