Bankba szerettem volna időpontot foglalni, de arra a napra, amikor menni tudok már nincs időpont. Egész nap sorakozni fogok?
Figyelt kérdés
Oké nem egész nap, de ugye így is el fogják tudni intézni az ügyemet (adategyeztetés)? Butácska kérdés, de nem vagyok még valami gyakorlott a bürokratikus ügyintézésben.aug. 20. 01:51
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Dolgoztam bankban nem is keveset, szóval első kézből van az infó ☺️ sose a teljes kapacitást lehet időpontban lefoglalni, mert gondolnak a lábon bejövő ügyfelekre is. Például ha van 4 hitelügyintéző nem lehet egyszerre mind a négyhez ugyan arra az időpontra időpontos ügyfelet tenni mert számítanak arra,hogy van aki időpont nélkül szeretné ügyet intézni. Az,hogy mennyit kell így várnod az ilyenkor szinte kiszámíthatatlan. Van mikor szinte semmit de sajnos van,hogy egy órát. Azt tudod csinálni,ha van a közelben másik fiók,akkor megnézed azt,vagy esetleg felhívod a fiókot,hogy hátha tudnak még valahogy időpontot adni ☺️☺️
2/6 anonim válasza:
Oda kell menni és húzni egy sorszámot adategyeztetésre. Pár percen belül sorra kerülsz. Lefoglalt idöpontosok fele el sem szokott menni.
3/6 anonim válasza:
#2es aztán szépen átirányítanak,hogy rossz a sorszám és a lista végére kerül....
4/6 krwkco válasza:
Már miért lenne rossz a sorszám, ha már a kérdésben is szerepel, hogy adategyeztetésről van szó?
5/6 anonim válasza:
Nagyjából fél óra max és sorra kerülsz
6/6 anonim válasza:
lehet kérni másik napra időpontot, Karácsonyig ráérsz, talán lesz még egy üres napod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!