Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lejárt az OTP-nél a Mastercard...

Lejárt az OTP-nél a Mastercard-om és most Visa-t küldtek. Miért?

Figyelt kérdés

Azt gondoltam, erről minimum megkérdeznek, hogy melyiket szeretném. Első körben nem örülök neki, tavaly például Matercard-dal több nyereményjáték is volt a boltokban, amikkel nyertem is.

Jövő hónapban Földközi tengeri hajóútra megyünk, ott hozzá kell majd rendelni a bankkártyát a hajókártyához. Melyikkel járok jobban? A feleségemnek Mastercard van a Gránit banktól, nekem meg maradt ez.

ma 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd őket miért ezt küldték.
ma 11:49
 2/2 krwkco ***** válasza:
35%

"Lejárt az OTP-nél a Mastercard-om és most Visa-t küldtek. Miért?"

Mert a bankod ezzel a kártyatársasággal kötött szerződést. Ez nekik előnyösebb.

"Azt gondoltam, erről minimum megkérdeznek, hogy melyiket szeretném."

Az emberek többségének ez mindegy és emiatt a bank nem veszít ügyfeleket. Ha nem tartják a előnyösnek a Mastercardot ezzel a fajta kártyával kapcsolatban, akkor minek kérdezzenek?

ma 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!