Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hány számlája lehet egy embernek?

Hány számlája lehet egy embernek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, diák vagyok és ugyebár vannak olyan bankok akik adnak 40-50ezer forintot ha náluk nyitsz számlát.

És mivel hogy 25 év alatti vagyok így nem kell számlavezetést sem fizetni és a legtöbb helyen 1 év után meg is lehet szüntetni a számlát

Na de a kérdés, van valami szabály arra, hogy hány számlát nyithatok ezekkel az ajánlatokkal?

aug. 15. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Olvasd el az apró betűs részt is, ne csak a főcímet.
aug. 15. 17:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rá szabály.

Valamelyik netes újság csinált egy videót ahol az aluljáróban szólitgatta le az embereket hogy használnak-e bankszámlát. Abba volt egy ilyen lump csavargó külsejű férfi aki mondta hogy neki hat bankszámlája van, mert mindegyiket megnyitotta a jóváírás miatt csak mind inkasszálva van.

De amúgy ahogy az előző is mondta kisbetűs rész, azért olvasd végig mielőtt bele ugrasz, hogy milyen kötelezettséget vállalsz a bankszámla nyitásával, nehogy utólag legyen sírás.

aug. 15. 17:47
 3/4 krwkco ***** válasza:

"Hány számlája lehet egy embernek?"

Bármennyi. Mindenütt nyithatsz, ahol belépési díjat kínálnak.

Ha a kondíciókban benne van az ingyenes számlavezetési díj számodra, nem kötelező a bankkártya (vagy ingyenes) és nincs beutalási kötelezettség, akkor ez nyereséges tevékenység, bár egy kis ügyintézéssel jár.

Szoktak lenni feltételek, hogy mennyi idő után szüntetheted meg, hogy még ne kelljen visszafizetni a bónuszt.

Pl. nekem most 3 ingyenes számlám van. Nem a bónuszok miatt, hanem mert szükségem van rájuk. Szóval lehet akármennyi számlád.

aug. 15. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek a válaszokat
aug. 15. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!