Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék hitelre venni egy...

Szeretnék hitelre venni egy 35-40 milió közti lakást. Van egy 50-55miliót érő házam amit betennék fedezetbe. A nettó fizetésem ami kártyára jön 350 000 ft 24 éves vagyok.Nincs hitelem,egyedülálló vagyok 5 milió önerőt tudok belerakni .?

Figyelt kérdés

Működhet a hitel ezekkel a feltételekkel?

A házam bedobása nélkül az 5 M önerővel megkaphatom a hitelt?

aug. 5. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem a bankokat kérdezed? Ők sokkal kompetensebbek mint a legtöbb válaszadó
aug. 5. 17:03
 2/10 A kérdező kommentje:

Nyilván megfogom.De hónapok mulva esedékes

Addig gondoltam futok itt egy kört biztosan vannak olyanok akik tisztában vannak a helyzettel és megosszák nekik előre is köszönöm

aug. 5. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

"A házam bedobása nélkül az 5 M önerővel megkaphatom a hitelt?"

Nem, minimum 20% önerő kell.

35 milliós lakás 20%-a 7 millió. Ha csak 5 millió önerőd van, akkor pótfedezre lesz szükséged.

A fizetésedbe meg nagyon max 23millió hitel fér bele,

28 milliónál drágább lakást erre a fizetésre még pótfedezettel se tudsz venni.

Ha a nettód kevesebb lesz, amint betöltöd a 25-öt, akkor valszeg még ennyi hitelt se adnak most.

aug. 5. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A fizudra nem fogsz 10 max 15 milliónál többet kapni, ezt már tegnap is megírtuk. A bank számol vele, hogy 25 év alatti vagy és még így is kevés a nettod. Ha 25 felett lennél ennyi nettóval sem kapnál 20 milliónál többet.
aug. 5. 17:28
 5/10 A kérdező kommentje:

3 as köszi a választ

A 7 milió önerőt összetudom szedni

Ebben az esetben ingatlanfedezet nélkül megkapnám egy 30-35 milió közötti lakásnak a hitelét míg 24 éves vagyok.?

aug. 5. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
Honnan tudjuk meddig vagy meg 24 eves?
aug. 5. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:

6os.Ezt nemigazán értem

24 éves vagyok jelenleg és összetudom szedni a 7 M-et mig nemtöltöm be a 25 öt

aug. 5. 17:55
 8/10 anonim ***** válasza:
26%

#5 - Nem dolgozom bankban, nem tudom, hgy a bankok az idei vagy a jövő évi nettóddal számolnak-e.

"A 7 milió önerőt összetudom szedni

Ebben az esetben ingatlanfedezet nélkül megkapnám egy 30-35 milió közötti lakásnak a hitelét míg 24 éves vagyok.?"

Mint írtam erre a fizetésre 23 millió a nagyon max. Ha 7 milliót mellé raksz, akkor a 30 millió éppen csak megvan.

De az egyéb költségekre nem marad semmi pénzed így ha megadnák akkor se javasolt.

aug. 5. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Erre a gyenge fizura max havi 105 ezres törlesztő vállalható be biztonsággal, ami 25 évre olyan 16 millió. Ha a jövő évi 286-os nettódat nézzük, akkor arra havi 85, azaz 13 milla vállalható be. Ez annyit tesz, hogy max olyan 16 milliós kéglit nézhetsz.

Ne akard magad tökön szúrni!

aug. 5. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Én is bemennék a bankba és megkérdezném. Fél órát csak rá tudsz erre szánni, nem? Az, hogy érdeklődsz, kalkuláltatsz egyet, semmire nem kötelez. Nem kell azonnal fel is venni a hitlet. És mégis pontosabb infót kapsz.
aug. 6. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!