Hogyan tudok utalni netbankbol? Valami kodszot kèr
Én úgy tudok utalni netbankból, hogy megadom a kedvezményezett nevét, bankszámlaszámát, az utalni kívánt összeget, valamint - ha akarok - akkor valamilyen szöveges üzenetet a megfelelő banki oldalon.
Majd rákattintok, hogy "aláírom" az utalási megbízást. Ekkor jön egy SMS, amelyben az "aláírási" szándékomat meg kell erősítenem az SMS-ben küldött jelző megadásával, hogy valóban én akarom elutalni a saját banki oldalamon a szóban forgó összegeket. Miután ez megtörtént, elindítom a címzettekhez az összegeket a netbankban egy ikonra történő kattintással.
Nem tudom, hogy a Te bankod milyen módon biztosítja az utalási lehetőséget netbankon keresztül.
"Mi az a "kodsz"?"
"kodszot" írt a kérdező. Valószínűleg nem használja az ékezeteket, tehát kódszó akart lenni szerintem.
Valamilyen kódot kér a rendszer az utaláshoz. Még szép, hogy kér, hiszen kettős azonosítás van már minden banknál, mielőtt elindulhatna a pénz a bankszámláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!