Melyik banknál nyissak számlát 2024-ben?
Sziasztok a Takarék Banknál szerettem volna, viszont édesanyám Takarékbankos és mondta, hogy mindig van valami probléma, hogy nem tudja kivenni a pénzt, Nekik máshogy jelez bent a rendszer.
Egyik ismerősömnek más banknál van viszont Neki meg eltűnt a számlájáról 1 millió forint (Ukrajnai számlára, ne politizálni kezdjünk csak nem tudom mással is történt-e ilyen, hogy akkor most ez így megesik-e mostanság, csak azért írtam oda, hogy milyen számlára került át a pénze).
Szóval, hogy az ilyenektől mentes vagy nagyon minimalizált banknál szeretnék számlát nyitni, ahol nem az van, hogy el kezdek pénzt gyűjteni és hopp így jártam kb.
Amelyik neked tetszik, és olyan csomagja van, ami árban és szolgáltatásban megfelel. Vannak bankszámlaösszehasonlítók, keress rá.
Olyanokra ne hallgass, akik szerint csak úgy eltűnik pénz a számláról, ez tuti kamu, csak nem mondják el a teljes sztorit.
-1-
Bocs, de hogy lehet olyat válaszolni, hogy amelyik neked tetszik, inkább ne írj semmit ilyenkor !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!