Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy tudnék erre alapozottan...

Hogy tudnék erre alapozottan megúszni egy tartozást?

Figyelt kérdés

Ha a követelés nem évült el, azaz az elévülés megszakítása megtörtént a hitelező ill. a végrehajtó részéről, akkor azt kell vizsgálni, hogy a követelést az adós elismeri-e vagy sem:

Ha elismeri, akkor meg kell állapodni a végrehajtóval/hitelezővel a tartozás kiegyenlítéséről.

Ha nem ismeri el, akkor pert kell indítani a végrehajtás megszüntetése iránt, ahol bizonyítania kell, hogy a fizetési meghagyást miért hagyta jogerőre emelkedni [itt jó a kézbesítési vélelem megdöntése], illetve azt, hogy a követeléssel MIÉRT NEM tartozik.

Érvelhetek azzal hogy valaki a személyimet ellopta és felvette a kölcsönt helyettem? Amig nem ismerem el a tartozást addig az Önálló végrehajtó a fizetésemhez sem nyúlhat?

2010. okt. 31. 17:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
így nem lehet. szerintem nem is ajánlott, mert ha bebizonyítják hogy mégis te vetted fel, akkor még hazudtál is a rendőrségnek, mivel ez az ő hatáskörük lenne, tehát még nagyobb bajba kerülsz.
2010. okt. 31. 17:51
 2/29 A kérdező kommentje:
AKKOR kimegyek Angliába melózni egy másik kölcsönből aztán bas zhatják
2010. okt. 31. 18:08
 3/29 anonim ***** válasza:
93%

érvelhetsz, csak akkor mutasd be a rendőrségi feljelentésről a jegyzőkönyvet...

ja és az angoloknál megtalálnak, menj inkább Angolába

2010. okt. 31. 18:13
 4/29 A kérdező kommentje:
Ne aggódj nem találnak meg. Jó pár ismerősöm megúszta így. te BANKSZNOB:)
2010. okt. 31. 18:18
 5/29 A kérdező kommentje:
mivel se kutyának se macskának nem jelentem be hogy kimegyek sem a TB sem az APEH és s zarom le őket magyar munkáltatónál megtalálnának de 1800 km re innen nem mivel azt a TB-t nem igen kérdezgetik és a pénz sem a saját számlámon lesz hanem anyám által nyitott kinti számlán mint pl LLOYDS bank
2010. okt. 31. 18:20
 6/29 anonim ***** válasza:

Mennyivel tartozol és kinek?

És higgadj már le kérlek!

2010. okt. 31. 18:40
 7/29 anonim ***** válasza:
Kimegy majd Angliába, vállal 6, de inkább 5 fontért és meggazdagszik, amikor 200 font a buszbérlet :)
2010. okt. 31. 19:40
 8/29 A kérdező kommentje:
a buszbérlet max 35 font, 5 millával húztam le a bankokat személyi kölcsönnel zálog nélkül és perfekt az angolom a szakmám meg karosszérialakatos- hegesztő szóval van miből, ennyi. Ebben az országban ipar épül az eladósításra! utolsó és az utolsó előttinek: MARADJATOK CSAK ITTHON ÉS MÉG A MAGÁNNYUGDÍJ PÉNZETEKET IS ELLOPJÁK tűrjetek nyeljetek! Magyarország, én úgy utállak!
2010. okt. 31. 19:51
 9/29 A kérdező kommentje:
Az ügyvédem szerint sem találnak meg kint okosok.
2010. okt. 31. 19:51
 10/29 anonim ***** válasza:
95%

Akkor meg mit pattogsz itt???

Az ilyenek miatt (is) tartunk itt, ahol.

Köszönjük szépen!

Felvenni van eszed a hitelt, visszafizetni meg nem? Nem baj, majd összedobjuk neked, vagy majd a csúnya, gonosz bankok kifizetik helyetted. Akkor bezzeg jó volt, amikor adták, ugye?!

Ha tisztességesen dolgozol, itthon is meg tudsz élni. Munka nélkül meg máshol se. Sehol nincs kolbászból a kerítés.

Vegyél már vissza egy kicsit az arcodból, és ne legyél büszke arra, hogy 5M hitelt nem fizetsz vissza. És tudod mit!? Foglald le a repülőjegyedet mielőbb és húzzál el innen. Nem fogsz hiányozni...

2010. okt. 31. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!