Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Új bankkártyát kapok vagy...

Új bankkártyát kapok vagy feloldják a mostanit?

Figyelt kérdés
Vásárolni akartam bankkártyán keresztül online, azonban a biztonsági kód helyett a CVC kódot adtam meg, így nem fogadta el a rendszer a kártyámat, majd jött is az SMS a bankomtól, hogy felfüggesztették azt. Be kell mennem a bankba, gondolom, igazolnom kell, hogy én akartam használni. Bár ügyfélszolgálatot is lehet hívni az SMS szerint, de nem tudom, hogy telefonon keresztül is megcsinálják-e. Új kártyát adnak majd, esetleg feloldják a mostanit?

júl. 8. 19:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Legalább a bank nevét tanácsos lenne ilyenkor leírni, mert ha nem jogszabály határozza meg akkor az adott bankon múlik.

Egy Erste Bankos ügyfél tapasztalata semmit sem ér ha te mondjuk MBH-nála vagy.

júl. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!