Revolut mennyire biztonságod? pl 1-2 millió forint tárolásához
az én telefonszámommal úgy regisztráltak Revolut fiókot, hogy egyszer csak kaptam egy SMS-t, hogy megköszönték a regisztrációt.
Nem én voltam, és ellenőrző SMS sem érkezett.
Ezzel a számmal SOHA nem indítottam regisztrációt, mégis most nem enged vele regelni, mert "már van vele regisztráció"
Na de méégis hogyan?
Szóval ennyire biztonságos...
@17:28
"Szóval ennyire biztonságos..."
Nekem emlékeim szerint eddig szó szerint bármilyen szolgáltatóval szerződtem, ahol kértek telefonszámot is, soha a büdös életbe nem kérték hogy bármilyen dokumentummal igazoljam hogy a telefonszám amit megadok az tényleg az enyém. Tőled kértek valaha bárhol ilyet? Ugye hogy nem.
Ez nem csak a revolutnál szokás hanem kb sehol.
Lehet valaki csak balfasz volt és hasonló száma volt a tiedhez és félre írta.
Sok pénzt nem tárolnék rajta,vannak fenntartásaim.
Egyszer zárolják be sem tudsz menni sehova.
"Egyszer zárolják be sem tudsz menni sehova."
A Revolut Bank UAB az európai batchük Litvániában van bejegyezve, a felettük álló felügyelő szerv a Litván Nemzeti Bank, hozzájuk tudsz fordulni ha valami olyan panaszod van, amit egymás között nem tudtok megoldani.
#4 Küldenek egy ellenőrzőkódot SMS-ben, amivel visszaigazolod, hogy a telefonszám a tiéd.
Szinte mindenhol így működik.
@8
Ez vilàgos, de abban semmi nem aladàlyoz meg hogy egy olyan szàmot adj meg ami nem a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!