Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi lehet a baj? Kezdem baromir...

Mi lehet a baj? Kezdem baromira unni! (CIB)

Figyelt kérdés

Amióta megvan a CIB számlám (CIBezz), még semmit nem tudtam vele kezdeni internetbankon. Az első nap két óráig töltött, a második nap gyors volt, de problémája volt az aláírási kódszómmal. Most már a változatosság kedvéért belépni sem tudok. Kedden bemegyek a bankba, de addig is jó lenne legalább sejteni, hogy mi lehet a gond. Köszönöm a válaszokat előre is!

(A jelszókról még annyit, hogy nem ütöttem félre, tehát mindig jó kódot írtam be, ez biztos, valamint senkinek nem adtam meg a jelszavaimat.)

2010. okt. 31. 08:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Több éve van CIB internetbankom, még soha nem volt vele ilyen gondom. Nem lehet, hogy a számítógépeden nem jó valami beállítás?
2010. okt. 31. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:

3 próbálkozás után automatikusan letiltod magad. Szerintem biztos ez történt.

Ja és nézdd meg, hogy a gépeden van-e java program, mert ez kell, hogy az interbank elinduljon.

2010. okt. 31. 08:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De épp ez a gondom, hogy miért volt sikertelen a próbálkozás, ha a jelszó jó volt? Nyilván sokkal jobban odafigyelek rá, mint egy iwiwes jelszóra. Az internetbankba amúgy már be tudtam lépni, csak ezzel volt bajom, de lehet, hogy felhívom a CIB 24-et, csak szerettem volna többet tudni, hogy mi lehet a gond.

2010. okt. 31. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
azért volt rossz a próbálkozásod, mert rossz jelszót állítottál be vagy 14 karakternél hosszabbat vagy betűn és számokon kívül más karakterek is voltak benne...kb 5× szívtam így meg, pedig mindig elfogadta a jelszóbeállításnál az új kódot...ja, ha lassú, akkor a javaddat kéne frissíteni
2010. okt. 31. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott, mindenkinek köszönöm a segítséget. Az ügyintéző félretájékoztatott a lehetséges jelszóvariációkkal kapcsolatban, de már beállítottuk újra, és végre minden működik :)
2010. nov. 2. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!