Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Így kicsúszhatok a 180 napos...

Így kicsúszhatok a 180 napos igazolási határidőből a lakástakaréknál?

Figyelt kérdés

Februárban lejárt és ki is utalták a lakástakarék összegét.

180 napos határidő van megszabva a felhasználás igazolására.

Ma (140.nap) e-mailben elküldtem a számlát és az utalógos igazoláshoz szükséges formanyomtatványt. Egy generalt e-mail jött válasznak, hogy elkezdik feldolgozni a dokumentumokat és 45 napon belül értesítenek, hogy elfogadják e azokat.

Én 45 nap múlva kicsúszom a 180 napos határidőből!

Ha esetleg hiánypótlást kérnének akkor mi lesz?

Sehol nincsen feltüntetve a tájékoztatóban hogy számolni kéne a 1,5 hónapos feldolgozási idővel!

Mi történik ilyen esetben?

Válaszokat előre is köszönöm.

#lakástakarék #hiánypótlás #utólagos igazolás
jún. 25. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem veszik túl szigorúan a dolgot. Először küldenek egy felszólítást, hogy pótold és arra is adnak időt.
jún. 25. 23:58
 2/2 anonim ***** válasza:

ööö, nekem 3 lakástakarékom is volt, az egyiknél utolsó nap tudtam elküldeni a számlákat, mert az egyik tételt rendelni kellett és éppen megjött

valószínűleg 45 napon belül el fogják bírálni neked is

hiánypótlást meg csak olyan dokumentumot (számlát gondolom) kérhetnek, amivel már alapból rendelkezel, magában az esetleges hiánypótlásban benyújtott dokumentum dátuma se lehet későbbi, mint a kiutalástól számított 180 nap

van esetleg olyan számlád, vagy tétel rajta, amiben bizonytalan vagy? mert én azokról külön kértem állásfoglalást e-mailben (fürdőszobaszekrény, aminek nevében nem szerepelt a beépített szó, de falra volt rögzítve. raklap amin az árut szállították, de csak külön számlára tudták felvinni. nem redőny, hanem "roló". illetve kültéri gumilapot is szerettem volna, a térkővel ellentétben azt nem fogadják el. az összes többit igen)

júl. 3. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!