Másnál se működik a mobilkincstár alkalmazás?
"Másnál se működik a mobilkincstár alkalmazás?"
Valami karbantartás lehetett. Szombat délelőtt pár óráig nekem sem küldött SMS-t a netes felület. Aztán egyszerre elküldte az összeset. Onnantól működött.
Azért nem nagyon törik magukat, hogy a karbantartás -mondjuk- éjfél körül legyen, mert mindegy, hogy hétvégén mikor intézed a dolgokat, Az csak hétfőn 9-kor fog megtörténni.
Ez magyar "cucc". Random, hogy éppen működik vagy sem. Engem volt nap, hogy minden belépés után pár perccel kivágott. Éjfél körül már nem.
Egyszer bementem személyesen a kincstárba, mert azt mutatta a felület, hogy egy csomó kamatot fizettek ki, lehet vele kezdeni valamit. Furcsállottam, mert nem tudtam ilyesmiről. Az ügyintéző közölte, hogy valóban valótlan adatokat mutat már egy ideje a felület "egyeseknek", jövőre lesz csak esedékes a kamatfizetés, ahogy én is tudtam.
Azért ilyen esetekben sok-sok furcsa kérdés fogalmazódik meg a fejemben... Mennyire lehet az informatikai programokban megbízni, ha ilyen egy államkincstárnál előfordulhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!