Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Másnál se működik a mobilkincs...

Másnál se működik a mobilkincstár alkalmazás?

Figyelt kérdés
Nem küld beléptető SMS kódot a telefonomra, ma reggel még rendesen működött. Esetleg feltörték?

2024. jún. 15. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szimplán csak Magyar állami cucc, ennek megfelelően hol működik hol nem.
2024. jún. 15. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Rendesen működik.
2024. jún. 15. 18:31
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem megy.
2024. jún. 15. 19:11
 4/8 krwkco ***** válasza:
78%

"Másnál se működik a mobilkincstár alkalmazás?"

Valami karbantartás lehetett. Szombat délelőtt pár óráig nekem sem küldött SMS-t a netes felület. Aztán egyszerre elküldte az összeset. Onnantól működött.

Azért nem nagyon törik magukat, hogy a karbantartás -mondjuk- éjfél körül legyen, mert mindegy, hogy hétvégén mikor intézed a dolgokat, Az csak hétfőn 9-kor fog megtörténni.

2024. jún. 16. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:
32%

Ez magyar "cucc". Random, hogy éppen működik vagy sem. Engem volt nap, hogy minden belépés után pár perccel kivágott. Éjfél körül már nem.

Egyszer bementem személyesen a kincstárba, mert azt mutatta a felület, hogy egy csomó kamatot fizettek ki, lehet vele kezdeni valamit. Furcsállottam, mert nem tudtam ilyesmiről. Az ügyintéző közölte, hogy valóban valótlan adatokat mutat már egy ideje a felület "egyeseknek", jövőre lesz csak esedékes a kamatfizetés, ahogy én is tudtam.

Azért ilyen esetekben sok-sok furcsa kérdés fogalmazódik meg a fejemben... Mennyire lehet az informatikai programokban megbízni, ha ilyen egy államkincstárnál előfordulhat?

2024. jún. 16. 08:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Telefonról ujjlenyomatos azonosítással működik rendesen. Ilyenkor nem kell sms kód.
2024. jún. 16. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
#5 Az állami rendszerek azért ilyen ingatagok, mert a programozókat is állami bérrel veszik fel. Márpedig olyan nevetséges pénzért csak az megy programozni, akit sehova máshova nem vesznek fel, mert kókler. Ennek megfelelően ilyen vacakok az állami rendszerek.
2024. jún. 16. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek...
2024. jún. 18. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!