Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A gránit banknál nyitottam...

A gránit banknál nyitottam egy diákszámlát. 5* vásároltam több mint 1000 ft értékben. Mikor érkezik meg a jóváírás?

Figyelt kérdés

2024. jún. 14. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehetnek online
2024. júl. 9. 20:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem kaptam meg a 40et, felfogom mondani a szerződést. Egyébként online vásárlás nem jó
júl. 27. 09:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Én megkaptam. 50-et kaptam, online vásárlással teljesítettem. Párom hívott meg, azért kaptam 10et meg ő is kapott 10-et, plusz kaptam ugye a 40-et. Hívd fel őket a videóbankon keresztül hogy miért nem kaptad meg
júl. 27. 09:33
 14/19 anonim ***** válasza:
És 26 év alatti vagy? Mert ha nem, akkor 150 ezer ft jóváírás is kell. Mi a családban nyitottunk 2 számlát is, az egyik szintén diákszámla, 26 év alatti, és 5 alkalommal vásárolt csak online, aktiválta az ebankot és kb 1 hét alatt megjött a 40 ezer. Ha 26 év alatti vagy, nézd meg, hogy biztosan diákszámlát nyitottál-e. Nem gondolom, hogy bárkivel is kivételeznének, és egyik héten kedden teljesítettem az összes feltételt, és péntekre megjött a jóváírás, viszont ugye hivatalosan a feltételek teljesítését követő hónap végéig írják jóvá, úgyhogy csak kérdezz rá, hogy teljesítetted-e az összes feltételt. Van erre egy külön telefonszám az ügyfélszolgálatukon.
júl. 28. 09:18
 15/19 anonim ***** válasza:
13as vagyok, igen nekem is át kellett utalni 150-et
júl. 28. 09:42
 16/19 Tom0820 válasza:

Gránit bank számlanyitáshoz ajánló kód:

MWXAX

aug. 6. 21:00
 17/19 anonim ***** válasza:

Az én ajánlókódom is használható :)

LY76D

aug. 6. 22:37
 18/19 anonim válasza:

Nekem is van ajánlókódom!

QZ9R9

szept. 5. 16:24
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig használható a ķódom :)

LY76D

szept. 25. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!