Erste 30ezer forint jóváírás mikor érkezik meg a kártyára és hol tudom megnézni?(esetleg igényelni)
Figyelt kérdés
Junior kártyát csináltattunk, ami tegnap érkezett meg, elvileg 30.000 forint jóváírással, de még nem érkezett meg a kártyára pedig már aktiválva lett. Ha esetleg jobban értetek ehhez és a Georgeon belül tudjátok hol lehet megnézni akkor segítségetek nagyon megköszönném.2024. máj. 25. 11:36
1/5 anonim válasza:
Mi áll a szerződésben, mint határidő?
2/5 anonim válasza:
Szia, nálam is ugyan ez a gond, illetve a kis övtáskának sincs semmi híre. A kártyám aktiválva, de semmi nem érkezett rá. Remélem csak idő kérdése. (Máskor nyitottunk számlát, de nekem a táska és 40.000 volt beígérve)
3/5 anonim válasza:
Sziasztok! Azóta megérkeztek nektek? Szeretnék én is számlát nyitni és érdekelne😊
4/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem megérkezett végül!😘
aug. 28. 14:00
5/5 anonim válasza:
szia, nekem azóta sem érkezett meg, bár elvileg okt.31-ig tart ez az ,,akció,, (2. válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!