Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Pénteken utalnék nagyobb...

Pénteken utalnék nagyobb összeget a hitelkártyámra. De a könyvelés csak hétfőn vagy kedden történik meg. Amúgy azonnali jóváírás van. Kell nekem a könyveléssel foglalkozni?

Figyelt kérdés
Nehogy eltűnjön a pénz
2024. ápr. 10. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz?
2024. ápr. 10. 14:43
 2/9 A kérdező kommentje:

Egyszer technikai probléma volt

Másnapra nem látszott a jóváírás

Utána megoldották

2024. ápr. 10. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha megoldódott akkor jó.
2024. ápr. 10. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:

"Nehogy eltűnjön a pénz"

A pénz nem szokott eltűnni...

2024. ápr. 10. 15:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nyugodtan utalhatok pénteken akkor is ha a könyvelés hétfőn vagy kedden lesz?
2024. ápr. 10. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
egyszerűen nem gondolhatod komolyan ezt a kérdést
2024. ápr. 10. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne utalj.
2024. ápr. 10. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem ír teljes hülyeséget a kérdező. Én is pont így jártam pár hete, hogy a folyószámlámról a hitelkártya számlára azonnali átutalással átutalt pénz eltűnt, pontosabban a folyószámlán beterhelték, de a hitelkártya számlán nem írtak jóvá. A két bank telefonos ügyfélszolgálata csak egymásra mutogatott. A megoldás csak akkor lett amikor írásbeli panaszt tettem mindkét banknál. Egyszer csak előkerült a pénz. Gondolom valami IT-s hiba lehetett a háttérben, de ezt nem ismerték el. Szóval előfordulhat ilyen még ha nagyon ritkán is,nálam el volt az első és eddig egyetlen alkalom, hogy nem íródott jóvá az összeg azonnal.
2024. ápr. 10. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Eleve a 13-ai határnapról az értesítést hol 14-én, hol 15-én kapom meg.

Akkor elutalom a lóvét. Kell két nap, mire rákönyvelik. Szóval nyugi, ez nem olyan mint a virtuális kártyád számlája, hogy azonnal látszik...

2024. ápr. 10. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!