Mi lehet a probléma a bankkártyámmal, bankszámlámmal?
Szóval az a baj, hogy ismeretlen hiba miatt több helyen is elutasítást kap a kártyám. Pénz az van rajta…
Délelőtt 11-kor 6000 forintot költöttem a kártyámmal étteremben, majd 10 perccel később a DM-ben 2000 forintot, délben 8000 forintot fizettem bankkártyával egy ruhaüzletben… 13 óra körül egy lottózóban kb. 2000 forintot költöttem.
Hol kérte a kódot, hol nem, de probléma nem volt a tranzakciókkal.
19 órakor kivettem 23.000 forintot ATM-ből, majd szinte rögtön utána pékségben fizettem megint csak kártyával 3200 forintot… Ezt követően vettem 4db BKK jegyet jegy automatából, azt is kártyával mert nem fogadott el papírpénzt. 1800 forintba került.
Nem sokkal utána boltban olyan automata pénztárhoz kerültem, amely csak kártyát fogadott el. Ott 2800 forintot fizettem…
Végig nem volt semmi baja.
21 óra előtt valamivel akartam venni egy italt egy pubban, de azt már nem engedte… Elutasította.
Pénz az van rajta…
Most meg Playstation Storeból akartam vásárolni, de ismeretlen hibára vonatkozva nem engedi azt sem…
Nincs rajta összeg limit beállítva, volt hogy egy nap alatt 350.000 forintot költöztem vele, igaz kevesebb tranzakcióval.
Lehet hogy a tranzakciók számával van a baj? 8db sikeres volt, utána már nem.
Unicredites kártya/számla.
Semmi.
A bankkártyád elérte a napi limitet. A vásárlások száma is szánít!
Unicreditnél vagyok, nekem 10-et enged, de nálam a pénzfelvétel nem számít bele.
Én már jártam úgy, hogy minden vackot kártyával fizettem, a nejem vett valakinek néhány dolgot, de külön fizettünk a blokk miatt.
Na itt bukott meg a mutatvány, mert a mi vásárlásunkat már nem engedte.
Szerencsére a bolt bejáratánál van egy idegen automata, ott vettem fel pénzt és azzal fizetten.
Köszi azoknak, akik a kérdésre válaszoltak!
Nem tévesztettem el a helyet, mert többször beszéltem már az ügyfélszolgálattal probléma esetén, de eddig még soha semmire nem tudtak konkrét választ adni és az lett a vége hogy be kellett mennem az egyik bankfiókba.
Már találkoztam olyannal, hogy a napi vásárlások számát kellett a vevőnek átállítania a banki applikációival, mert csak így tudott fizetni.
Hogy melyik banknál volt, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!