Szép Kártya mire használható?
Figyelt kérdés
Alapjában véve tudom mire használható,viszont hallottam.már hogy valaki hangfalat,vagy egyéb olyan dolgot vett belole amit alapból nem lehetne.A kérdés az mikre van lehetoseg még ilyen módon?2024. jún. 4. 20:05
1/4 anonim válasza:
Ha tudod hova kell menni, akkor bármire van lehetőség.
2/4 anonim válasza:
Zsuma.hu-n tudsz ilyeneket venni (én is csak egy szép kártyás zárt facebook csoportban hallottam róluk)
"Szép kártyás fizetésre is van lehetőség a rendelés leadása után a zsuma.hu munkatársai telefonon fel fogják hívni a fizetés miatt! Kérem a megjegyzés rovatba jelezze, hogy szép kártyás fizetés kér!"
3/4 anonim válasza:
Ma erre, holnap arra. Attól függ, Viktor hogy ébredt aznap!
Egyébként szállásra, vendéglátóhelyeken és bárhol, ahol regisztrált szolgáltatót találsz.
4/4 anonim válasza:
C typeok bkk automatánál akarták használni a kökin 🤣 arra nem jó, jól jegyezd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!