Nyitottam egy Revolut számlát, a vitruális bankkártyát beállítottam G.Walletbe is, ugyanúgy használhatom boltban, mint a hagyományosat?
Figyelt kérdés
Nem kerül többe , nincs valami rejtett költség, ha ezt a Revolutos kártyát használom a napi dolgokra, mondjuk egy tankolásra, vagy pl. Aldiban?
Köszi!
2023. aug. 4. 10:16
2/4 anonim válasza:
Pont ugyanúgy, ott vagy csak bajban, ahol nem tudnak kezelni érintésmentes fizetést (ATM-eken nem mindig fogadja el, és van pár hely, ahol még régi a POS terminál, bár inkább külföldön futottam ebbe bele)
3/4 anonim válasza:
Több mint 30 országban használtam revolutot, ATM-ekben is, és egyedül egy ázsiai bank ATM-jeinek volt vele gondja a fülöp-szigeteken. Sehol máshol. Nem tudom miről beszélsz.
4/4 anonim válasza:
2: a kérdés arról szólt, hogy walletbe teszi
Fizikai kártyával sosincs gond, de a walletbe tett kártyát nem minden pos/atm fogadja el (sokon csak kártya nyílás van, nem tudod a telefonod/órád ódarakni).
A kérdést is elolvastad, vagy csak a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!