MBH Bank vélemények?
Ha lenne ott számlám, akkor biztosan elégedett lennék.
Azért lenne ott a számlám.
Ám, nem ott van.
Egyik sem. Pedig van egy pár...
30 éve "Takarékszövetkezetes" vagyok. Azóta fúzióztak, összeolvadtak stb. több más bankkal, de én maradtam. Meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, azért maradtam, pedig körbenéztem több banknál is. Még egyszer sem kellett reklamálnom semmi miatt. Annyira nem, hogy azt sem tudom, hol van bankfiókja a közelben.
Az meg a legkevésbé sem érdekel, hogy ki áll mögötte, amíg nekem előnyös és mindenben megfelel.
OTP drága, szüleim számlái voltak ott, meg is szüntették. Raiffeisenben a férjem számlája volt, arra sem tudok semmi jót mondani. 3-szor kellett bemenni személyesen, hogy megszüntessünk egy szolgáltatást, ami a számlához tartozott.
A többi bankot nem ismerem.
Nyilván fogsz kapni ilyen és olyan választ is... :)
Az én válaszom pedig rém egyszerű.
Én azért vagyok ott, mert ezen a kis településen csak ez van. Beljebb meg nem fogok utazni, nincsenek is millióim, lekötéseim, meg semmi olyan dolgom, hogy tüzetesen át kellett volna nyálaznom a bankokat.
Egyébként semmi problémát nem észleltem, jó az applikációja is. kb. 5 éve vagyok ott.
Mi egy örökölt betét végett kerültünk kapcsolatba velük, 2 hónapon keresztül többször be kellett menni, mire sikerült
elintézniük, írtó körülményes volt az ügyintézés, egyik másik ügyintéző képbe se volt, és sokat kellett mindig várni.
3-al ellentben a Raiffeisennel jó tapasztalataink vannak, viszont az Erstével volt olyan, hogy 2 ügyben is 2x vissza kellett menni, mert béna volt az ügyintéző. Szerintem mindenütt van jó és alkalmatlan ügyintéző is, ki kit fog ki éppen attól is függ a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!