MBH Bank vélemények?

Figyelt kérdés
Elégedettek vagytok vele?

máj. 31. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Ha lenne ott számlám, akkor biztosan elégedett lennék.

Azért lenne ott a számlám.

Ám, nem ott van.

Egyik sem. Pedig van egy pár...

máj. 31. 01:31
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
FideSSnyik ujgaudagok es videki nyuggerek bankja. Tavaly vagy szazszor osszeomlott a rendszeruk. :) Az ertekpapirszamla kondicios listat meg azota sem tudtak kirakni a torott link helyere, hiaba szoltam nekik. Ennyire megbizhatoak. Az OTP egy fokkal jobb, bar ok is elegge balkaniak...
máj. 31. 01:46
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

30 éve "Takarékszövetkezetes" vagyok. Azóta fúzióztak, összeolvadtak stb. több más bankkal, de én maradtam. Meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, azért maradtam, pedig körbenéztem több banknál is. Még egyszer sem kellett reklamálnom semmi miatt. Annyira nem, hogy azt sem tudom, hol van bankfiókja a közelben.

Az meg a legkevésbé sem érdekel, hogy ki áll mögötte, amíg nekem előnyös és mindenben megfelel.

OTP drága, szüleim számlái voltak ott, meg is szüntették. Raiffeisenben a férjem számlája volt, arra sem tudok semmi jót mondani. 3-szor kellett bemenni személyesen, hogy megszüntessünk egy szolgáltatást, ami a számlához tartozott.

A többi bankot nem ismerem.

Nyilván fogsz kapni ilyen és olyan választ is... :)

máj. 31. 06:10
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Az én válaszom pedig rém egyszerű.

Én azért vagyok ott, mert ezen a kis településen csak ez van. Beljebb meg nem fogok utazni, nincsenek is millióim, lekötéseim, meg semmi olyan dolgom, hogy tüzetesen át kellett volna nyálaznom a bankokat.

Egyébként semmi problémát nem észleltem, jó az applikációja is. kb. 5 éve vagyok ott.

máj. 31. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Mi egy örökölt betét végett kerültünk kapcsolatba velük, 2 hónapon keresztül többször be kellett menni, mire sikerült

elintézniük, írtó körülményes volt az ügyintézés, egyik másik ügyintéző képbe se volt, és sokat kellett mindig várni.

3-al ellentben a Raiffeisennel jó tapasztalataink vannak, viszont az Erstével volt olyan, hogy 2 ügyben is 2x vissza kellett menni, mert béna volt az ügyintéző. Szerintem mindenütt van jó és alkalmatlan ügyintéző is, ki kit fog ki éppen attól is függ a véleménye.

máj. 31. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!