Mibe fekteted a pénzedet?
Sokan a lakasra esküsznek de nekem mar par ismerősöm akiknek régóta volt lakasaik kiadva ( beszezes kb 2009-2011 körül a melyponton) mind eladtak mert az ember allomany akik alberletet keresnek 70%ban problemas es belefaradtak.
Az allampapir az nem rossz, de anno sokkal jobban lehetett vele keresni mikor meg neked kellett értékpapír szamlat nyitni es nem alanyi jogon járt. Plusz 7-8-10 evre nem adnam az allamnak a rövid idejű konstrukciókat meg kivezetik. Ertekpapirszamla. Nem rossz de miota a külföldi reszvenyek osztaleka utan fizetni kell a szja-t es a 13% szochot plusz meg az arfolyamnyereseg után is ue plusz nincs mar kettos adozast elkerulo egyezmeny az USA val ahol ugye negyedevente fizettek osztalekot a cegek. Maradt a magyar blue chipek amiknel jo hogy mar a broker a nettot fizeti ki es be is vallja a navnak igy a tervezetedben latszodik. Viszont evente csak egyszer kapsz osztalekot.
#6 vagyok.
Fektetném-et olvastam.
De hipotetikusan ezekbe.
Föld az jó befektetés
Építési telek,kert, gyümölcsös, víkend ház, Szőlős
2015 év végén vásároltam egy külterületi zárkertet
550.000 forintért,tavaly eladtam 6 millióért.
Meghirdettem 6millióért,de úgy voltam vele,ha 4-4,5 megadják érte az már zseniálisan jó
Nem is alkudott belőle a vásárló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!