Mibe fekteted a pénzedet?

Figyelt kérdés

Sokan a lakasra esküsznek de nekem mar par ismerősöm akiknek régóta volt lakasaik kiadva ( beszezes kb 2009-2011 körül a melyponton) mind eladtak mert az ember allomany akik alberletet keresnek 70%ban problemas es belefaradtak.

Az allampapir az nem rossz, de anno sokkal jobban lehetett vele keresni mikor meg neked kellett értékpapír szamlat nyitni es nem alanyi jogon járt. Plusz 7-8-10 evre nem adnam az allamnak a rövid idejű konstrukciókat meg kivezetik. Ertekpapirszamla. Nem rossz de miota a külföldi reszvenyek osztaleka utan fizetni kell a szja-t es a 13% szochot plusz meg az arfolyamnyereseg után is ue plusz nincs mar kettos adozast elkerulo egyezmeny az USA val ahol ugye negyedevente fizettek osztalekot a cegek. Maradt a magyar blue chipek amiknel jo hogy mar a broker a nettot fizeti ki es be is vallja a navnak igy a tervezetedben latszodik. Viszont evente csak egyszer kapsz osztalekot.

máj. 29. 16:33
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Differenciálva van befektetve, de nem kezdem el most felsorolni mert oldalakat gépelhetnék és lehet teljesen feleslegesen mert valami proli vagy pár százezres megtakarítással akinek teljesen mindegy.
máj. 29. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanaz mint az első.
máj. 29. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
TBSZ számlákon ETF-ek és részvények, meg van némi állampapír a kincstárnál vezetett számlán, meg Lego gyűjtemény egy kis színesítőnek 😁
máj. 29. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
BTC
máj. 29. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Többnyire állampapírok, ETF-ek, hozzájutottam 4 népszerűbb Rolex modellhez retail áron AD-n keresztül, azok sem állnak most rosszul.
máj. 29. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Arany, ezüst, föld. És ritka gyüjtemények, pl. postabélyeg.
máj. 29. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

#6 vagyok.

Fektetném-et olvastam.

De hipotetikusan ezekbe.

máj. 29. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

Föld az jó befektetés

Építési telek,kert, gyümölcsös, víkend ház, Szőlős

2015 év végén vásároltam egy külterületi zárkertet

550.000 forintért,tavaly eladtam 6 millióért.

Meghirdettem 6millióért,de úgy voltam vele,ha 4-4,5 megadják érte az már zseniálisan jó

Nem is alkudott belőle a vásárló

máj. 30. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
VWCE
máj. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!