Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Más banknál is van ez a napi...

Más banknál is van ez a napi 1 millió forint utalási limit vagy csak az otpnél?

Figyelt kérdés
Először bevezették az otp direktre, aztán most meg az új mobilbankra és az a mobilbankra is. Nekem nincs mobilbankom, csak személyesen tudnám intézni a limit emelés. Aztán meg csodálkoznak hogy az emberek a készpénz felé fordulnak.
2024. máj. 28. 13:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

10.

Rosszul tudod. Kártyával is lehet fizetni. SimplePay.

2024. máj. 28. 16:58
 12/20 anonim ***** válasza:

10.

Lehet kártyával állampapírt venni, én is úgy szoktam. Ingyen regisztrálsz és a webkincstar.hu oldalon bármikor vehetsz, sima kártyás fizetéssel.

Nem csak fogyasztási cikkért lehet kártyával fizetni, hanem sok más dolgot is, például tanfolyamra, képzésre befizetni, színházjegyet venni. Ha így értetted a fogyasztási cikket.

És igen, ha lakást veszel, és ott utalsz több milliót, akkor módosítani szükséges a limitet, ez van, de a biztonságod érdekében megéri.

2024. máj. 28. 17:38
 13/20 A kérdező kommentje:

"Nem tudom, ezen miért kell felháborodni "

Ez egy felesleges kör nekem a bankba a semmiért.

2024. máj. 28. 18:48
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 Telebankról hallottál már?
2024. máj. 28. 23:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérdező... Bemész és új szerződést váltasz. Előtte pedig kérdezel.
2024. máj. 29. 04:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha neked nem éri meg bemenni a bankba, akkor nem is olyan fontos. Hagyd a fenébe ahogy van. Igazad van!
2024. máj. 29. 05:00
 17/20 A kérdező kommentje:

"Ha neked nem éri meg bemenni a bankba, akkor nem is olyan fontos"

Nem éri meg, van ezer dolgom, sokat dolgozom, van hobbim, családom, pont nincs időm 2 órát várakozni a bankban egy felesleges körért. Fordítva kellett volna bevezetni, hogy aki szeretné az beállíthatja magának az 1 milliós határt.

2024. máj. 29. 07:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Fordítva pont az idióták miatt nem jó, ugyanis aki olyan hülye, hogy képes a csalóknak átutalni a pénzét, az ahhoz is hülye lesz, hogy ilyen limitet állíttasson be.

Ez ugyanaz, mint amikor a hitelmoratórium bejött. Akkor sem annak kellett jeleznie, aki kérte a moratóriumot, hanem annak, aki szerette volna tovább fizetni a hitelt.

Mindig a normálisak szívnak a hülyék miatt, ezt megtanulhattad volna már!

2024. máj. 29. 08:44
 19/20 anonim ***** válasza:

18: Én is egyetértek.

Nem is vagyok ügyfele az OTP-nek, mégis állandóan ilyen faladatokat kapok tőlük.

Most pl. valami átvilágítás van, menjek be igazolványokkal...

20 éve szüntettem meg a számlámat, kva nehéz volt.

10 éve még csináltak nekem SZÉP kártyát, mert "valószínűleg mindenkinek a munkáltatója fog fizetni rá", így mindelinek csináltak. És annak kellett ügyintéznie, aki nem akar.

Igen, csak nekem nincs munkáltatóm. El kellett menni egy távoli városrészbe megszüntetni.

Most meg még azonosítani akarnak. Eszemmegáll.

Ügyfélszámom is van náluk!!!!

2024. máj. 31. 17:24
 20/20 anonim ***** válasza:
De miért kéne 2 órát sorbanállni egy bankban? Ez nem az sztk...
2024. jún. 2. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!