Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért engedi meg a magyar...

Miért engedi meg a magyar állam az ilyen undorító, visszataszító banki gyakorlatot?

Figyelt kérdés
Hogy több ezer forint havi számlavezetési díjat számítanak fel azoknak a lakossági ügyfeleknek, akik folyószámlájára egy adott hónapban nem érkezik legalább a nettó minimálbér összegét elérő jóváírás. (Ha érkezik, akkor nincs számlavezetési díj.) Olyan ügyfeleknek is, akik miatt gyakorlatilag semmilyen költsége nem merül fel a banknak, mert nem kell nekik papír alapú számlakivonatot küldeni.

2024. máj. 24. 18:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem látom a problémát. A kisboltban is hisztérikázol az eladóval, amiért neked is ugyanannyiba kerül a zsemle, mint egy vezető fejlesztőnek?
2024. máj. 24. 21:26
 22/33 anonim ***** válasza:
78%

Nekem ingyenes banki szolgáltatásaim vannak, mert olyanokat választottam.

Nincs bevételhez, kifizetéshez kötve egyik sem.

2024. máj. 24. 23:55
 23/33 anonim ***** válasza:
82%

De akkor miért ilyen számlacsomagot választasz?

Mondd meg az ügyintézőnek, hogy egy csövesbánat vagy ennek megfelelően javasoljon valami filléres csomagot amit olcsójánosoknak találtak ki, ennyire egyszerű.

2024. máj. 25. 01:50
 24/33 anonim ***** válasza:
47%

Azért nehéz olyannal aki ennyire életképtelen...

Amikor én két állás között voltam, és kimaradt egy havi jovairas egyszerűen utaltam magamnak egy másik számlámról. 🙂

Azért ez nem agysebészet.

2024. máj. 25. 07:12
 25/33 anonim ***** válasza:
75%
2024. máj. 25. 08:36
 26/33 A kérdező kommentje:
Ennyi cinikus, bunkó undormányt, akik itt lebzselnek, és van bőr a képükön a bankok védelmére kelni... Banki alkalmazottak vagytok? Mindegy is, a lényeg hogy az empátiátok és az erkölcsi színvonalatok a béka segge alatt van.
2024. máj. 27. 15:37
 27/33 anonim ***** válasza:
79%

Itt senki nem védi a bankokat.

Ettől függetlenül, nekem nulla forint a számlavezetési díjam, s nulla forintért utalok, más költségem sincs, egyedül a kártya éves díja.

Ezt te is megteheted, csak jól kell bankot és számlacsomagot választani.

Fikázás helyett.

Szívesen.

2024. máj. 27. 15:47
 28/33 A kérdező kommentje:
A 21-es választ ideböffentő fajankónak: itt arról van szó, hogy ne legyen a folyószámla ezrekkel drágább valakinek pusztán azért, mert egy (vagy több) hónapban nem érkezik bizonyos összegű jóváírás a számlájára! Ilyen ostoba, zsemleáras hasonlattal jönni... -.-
2024. máj. 27. 16:14
 29/33 anonim ***** válasza:
67%
Fogd mar fel, hogy te valaszottad azt a szamlacsomagot, senki nem eroltette rad. Valts egy masikra, ami az igenyeidhez jobban passzol.
2024. máj. 27. 16:40
 30/33 anonim ***** válasza:
2024. máj. 27. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!